Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

TOEFL Sample Questions ›› Structure and Written

TOEFL Sample Questions : Structure and Written

Word Order

Solve the following TOEFL questions by selecting the most appropriate order of words from the given set of options.

  1. Water on Earth moves __________ hydrological cycle of evaporation and transpiration (evapotranspiration), condensation, precipitation, and runoff, usually reaching the sea.

    1. continuosly through the
    2. continually through the
    3. in continuity with the
    4. none of the above

    Correct answer: b

  2. ________, water is formed when hydrogen or hydrogen-containing compounds burn or react with oxygen or oxygen-containing compounds.

    1. As an oxide of hydrogen
    2. As an oxidation of hrdrogen
    3. Being an oxidation of hydrogen
    4. Though an oxide of hydrogen

    Correct answer: a

  3. To be able for naturalization _________ to read, write and speak basic english.

    1. you must be available
    2. you should be able
    3. you can be able
    4. you must be able

    Correct answer: d

  4. It is necessary to maintain _________ by following certain weight loss ideas and thus, minimize the mentioned health risks.

    1. a better weight
    2. a fine weight
    3. a good weight
    4. a best weight

    Correct answer: c

  5. Vegetables are rich in fiber, water, photochemical, anti-oxidants, minerals _________ calories. Eating them will cause no harm and would help you achieve the target weight.

    1. and have less
    2. and have lesser
    3. and has less
    4. and has least

    Correct answer: a

  6. Exercise ________ for staying fit, but also is effective for toning up the body.

    1. is not only bad
    2. is not only good
    3. is not only better
    4. is not only best

    Correct answer: b

  7. In-case, ________ fail to bring an effective change, opting for diet pills or surgery is advised.

    1. these both options
    2. these options both
    3. both these options
    4. both of these options

    Correct answer: c

  8. In-case, both diet and exercise fail to bring out an effective change ________ you can go for diet pills or surgery in that case.

    1. on the weight of the body
    2. in the weight of the body
    3. about the body weight
    4. in the body weight

    Correct answer: d

  9. Eating raw vegetables __________ such as prevention from heart diseases, cancer and stroke.

    1. have more health benefits
    2. are more beneficial to health
    3. more have health benefits
    4. have great amount of health benefits

    Correct answer: a

  10. Generally, ________ who cannot move their body easily due to the excess fat.

    1. it's for the obese type of people
    2. it is for the obese people
    3. for the obese people it is
    4. the people for obese it is

    Correct answer: b

Back
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.