Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

TOEFL Sample Questions ›› Structure and Written

TOEFL Sample Questions : Structure and Written

Verb

Solve the following TOEFL questions by selecting the most appropriate verb clause from the given set of options.

  1. Litchis are a __________ fruit, and hence thought to be unfit for diabetics and weight-watchers.

    1. very sweet and sugary
    2. the very sweet and sugarful
    3. so sweet and sugary
    4. full of sugar and sweets

    Correct answer: a

  2. It may help in __________ between their model of how the world works at the subatomic level and Einstein's theory of gravity.

    1. resoling contradicts
    2. resolving contradictions
    3. resolve contradictions
    4. resolved contradictions

    Correct answer: b

  3. MSG has long been a controversial item and numerous studies __________ to see what affect it has on humans.

    1. are been conducted
    2. are being conducted
    3. have been conducted
    4. had been conducted

    Correct answer: c

  4. Some foods ___________ and bestowed all sorts of complimentary titles.

    1. are considered super healthy
    2. are consider to be super healthy
    3. have been considered to be super healthy
    4. are to be considered super healthy

    Correct answer: a

  5. Besides being a good source of fibre, __________ source of Vitamin C and a good source of B-complex vitamins like niacin, thiamin and folate.

    1. they are an excellent
    2. they were an excellent
    3. they will be an excellent
    4. they is an excellent

    Correct answer: a

  6. Chocolate ________ for the most disciplined eater out there.

    1. could be a weakness
    2. can be a weakness
    3. have been an weakness
    4. had been an weakness

    Correct answer: b

  7. Excessive caffeine consumption in chocolate ________ high blood pressure, insomnia, stress, anxiety and lack of concentration.

    1. could cause
    2. can be caused
    3. can cause
    4. are to be caused

    Correct answer: c

  8. A small piece of dark chocolate is heart healthy as ________ the blood pressure and LDL cholesterol by 10%

    1. it reduces to help
    2. it causes reduction to help
    3. are reduced to help
    4. it helps to reduce

    Correct answer: d

  9. Many people eat chocolates _________, believing that it helps to uplift the mood.

    1. when they are depressed
    2. when they are to be displaced
    3. as they are replaced
    4. since they are displaced

    Correct answer: a

  10. Rice __________ by people who are conscious of their body weight, as well as by diabetics.

    1. are mostly avoided
    2. is mostly avoided
    3. and mostly avoided
    4. are avoided mostly

    Correct answer: b

Back
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.