Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

TOEFL Sample Questions ›› Structure and Written

TOEFL Sample Questions : Structure and Written

  1. The great artist was nominated for the Academic Awards of the year as both a poet __________ singer in the year 1975.

    1. Also
    2. As well as
    3. And
    4. In addition to

    Correct answer: c

  2. Lemons are a staple of many detox diets ________ they are packed with anti oxidant vitamin-C, which is considered to be very good for the skin and fighting disease forming free radicals.

    1. Because
    2. So
    3. As
    4. None of the above

    Correct answer: a

  3. Ginger is not only good for reducing the feeling of nausea, _____ it can help improve digestion, beat bloating and reduce the problem of gases in your stomach.

    1. But
    2. Also
    3. Additionally
    4. In addition to

    Correct answer: a

  4. in order to improve your digestive system, try to have ginger tea ______ consume pieces of ginger with some of your fruits or vegetable juice.

    1. And
    2. Or
    3. Also
    4. But also

    Correct answer: b

  5. Garlic is very beneficial for our health because it contains a chemical known as allicin ________ is responsible for the production of white blood cells and fighting against toxins.

    1. Which
    2. That
    3. This
    4. None of the above

    Correct answer: a

  6. Beetroot is very rich in magnesium, iron and vitamin-C and _________ it is very good for skin, health and maintaining cholesterol levels.

    1. Thus
    2. Therefore
    3. And
    4. But

    Correct answer: b

  7. Fluids are not only essential for maintaining the health of our organs, _____ they are also helpful in flushing out the toxins from the body.

    1. Also
    2. But also
    3. Hence
    4. As well as

    Correct answer: b

  8. Those people who are dealing with the problem of excess body weight can start consuming cabbage ______ cabbage is found to be very helpful in weight loss.

    1. Because
    2. Since
    3. As
    4. None of the above

    Correct answer: a

  9. Glutathione an antioxidant found in cabbage is responsible for improving the detoxification function of the liver ____ hence, you must include cabbage in your daily diet.

    1. So
    2. And
    3. Therefore
    4. Because

    Correct answer: b

  10. For those who want to improve their eyesight and make their skin and hair look shinier and brighter should try to include large quantities ______ varieties of fruits and fruit juices in their daily diet.

    1. As well as
    2. Thus
    3. Also
    4. None of the above

    Correct answer: a

Back
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.