Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

TOEFL Sample Questions ›› Structure and Written

TOEFL Sample Questions : Structure and Written

Solve the following TOEFL questions by selecting the most appropriate appositive from the given set of options.

  1. New research indicates that 2 tablespoons of apple cider vinegar ideally mixed with a glass of water, consumed daily over a period of 12 weeks, ___________ and reduce belly fat.

    1. works to lower body weight
    2. worked to low the body weight
    3. works the body weigth to lower
    4. lows the body weight

    Correct answer: a)

  2. The acetic acid contents of vinegar is believed to pump out the proteins ___________ the excess body fats.

    1. which are responsible for the break down
    2. that are responsible for breaking down
    3. that are broken down
    4. that have taken the responsibilty to break down

    Correct answer: b

  3. Including 2-3 cups of green tea in your diet will help reduce that waistline, as well as provide a host of other health benefits, since it contains certain chemicals called polyphenols and catechins ___________.

    1. that help in boosting the metabolism and burn the fats
    2. that burn the fats by boosting the metabolism
    3. that boost metabolism and help burn fat
    4. which are boosted by metabolism by burning the fats

    Correct answer: c

  4. Apples are one of the most popular negative calorie foods which means that an apple burns more calories that it adds to the body, while being digested,_________ , tasty snack that does nothing to add to body fat.

    1. making for a great
    2. make for a greating
    3. great for a making
    4. made for a great

    Correct answer: a

  5. Eggs are a great source of protein and contain essential amino acids ___________ from muscle fibres to brain chemicals.

    1. that is everything buit by the body
    2. that the body needs to build everything
    3. that is needed by the body to build everything
    4. your body needs it to build evrything

    Correct answer: b

  6. Eggs are the perfect food for breakfast because it ensures that _____________ during the day and reduces that urge to snack.

    1. less hungry you feel
    2. you feel less hungry
    3. less hunger is felt by you
    4. you do not feel hungry very less

    Correct answer: b

  7. ___________ minerals like magnesium, and regulate blood sugar levels.

    1. Almonds provide the body with
    2. The body is provided by the almonds with
    3. Provide your body with almonds
    4. Let your body be provided with almonds

    Correct answer: a

  8. A stable blood sugar level __________ to prevent cravings that can lead to overeating and thus overweight.

    1. are the major key
    2. the major key is
    3. is the major key
    4. is the major keys

    Correct answer: c

  9. Salmon, tuna and mackerel are those varieities of fish that are not only a great source of omega-3 fatty acids, but also improve metabolism and help ______ by improving the body's glucose-insulin response.

    1. burn the fats as fast as it can
    2. burn fat faster
    3. faster the fats are burnt
    4. the fats are burned faster

    Correct answer: b

  10. ______________ significantly increases the risk of breast cancer, infertility, heart and liver disease as well as the type 2 diabetes.

    1. Carrying weight around your middle
    2. Carry weight around the middle
    3. Weight that is carried in the middle
    4. Carrying the weight around the middle

    Correct answer: a

Back
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.