Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Technical Sample Questions : C |  C++ |  Oracle |  Java | Unix |  Operating Systems |  Data Structure

Oracle Sample Questions ›› Oracle Interview Questions

Technical Sample Questions

Oracle Sample Questions : Oracle Interview Questions

  1. Can null keys be entered in cluster index, normal index ?

    Answer: Yes.

  2. Can Check constraint be used for self referential integrity ? How ?

    Answer: Yes.In the CHECK condition for a column of a table, we can reference some other column of the same table and thus enforce self referential integrity.

  3. What are the min.extents allocated to a rollback extent ?

    Answer: Two

  4. What are the states of a rollback segment ? What is the difference between partly available and needs recovery ?

    Answer: The various states of a rollback segment are :

    • ONLINE
    • OFFLINE
    • PARTLY AVAILABLE
    • NEEDS RECOVERY
    • INVALID.

  5. What is the difference between unique key and primary key ?

    Answer: Unique key can be null; Primary key cannot be null.

  6. An insert statement followed by a create table statement followed by rollback ? Will the rows be inserted ?

    Answer: No.

  7. Can you define multiple savepoints ?

    Answer: Yes.

  8. Can you Rollback to any savepoint ?

    Answer: Yes.

  9. What is the maximum no.of columns a table can have ?

    Answer: 254.

  10. What is the significance of the & and && operators in PL SQL ?

    Answer: The & operator means that the PL SQL block requires user input for a variable.
    The && operator means that the value of this variable should be the same as inputted by the user previously for this same variable

« Previous || Next »

Oracle Interview Sample Question Number: 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-106
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.