Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Technical Sample Questions : C |  C++ |  Oracle |  Java | Unix |  Operating Systems |  Data Structure

Oracle Sample Questions ›› Oracle Interview Questions

Technical Sample Questions

Oracle Sample Questions : Oracle Interview Questions

  1. What are mutating triggers ?

    Answer: A trigger giving a SELECT on the table on which the trigger is written.

  2. What are constraining triggers ?

    Answer: A trigger giving an Insert/Updat e on a table having referential integrity constraint on the triggering table.

  3. Describe Oracle database's physical and logical structure ?

    Answer:

    • Physical : Data files, Redo Log files, Control file.
    • Logical : Tables, Views, Tablespaces, etc.

  4. Can you increase the size of a tablespace ? How ?

    Answer: Yes, by adding datafiles to it.

  5. Can you increase the size of datafiles ? How ?

    Answer: No (for Oracle 7.0)
    Yes (for Oracle 7.3 by using the Resize clause )

  6. What is the use of Control files ?

    Answer: Contains pointers to locations of various data files, redo log files, etc.

  7. What is the use of Data Dictionary ?

    Answer: It Used by Oracle to store information about various physical and logical Oracle structures e.g.Tables, Tablespaces, datafiles, etc

  8. What are the advantages of clusters ?

    Answer: Access time reduced for joins.

  9. What are the disadvantages of clusters ?

    Answer: The time for Insert increases.

  10. Can Long/Long RAW be clustered ?

    Answer: No.

« Previous || Next »

Oracle Interview Sample Question Number: 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-106
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.