Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Technical Sample Questions : C |  C++ |  Oracle |  Java | Unix |  Operating Systems |  Data Structure

Oracle Sample Questions ›› Oracle Interview Questions

Technical Sample Questions

Oracle Sample Questions : Oracle Interview Questions

  1. What are the various types of Exceptions ?

    Answer: User defined and Predefined Exceptions.

  2. Can we define exceptions twice in same block ?

    Answer: No.

  3. What is the difference between a procedure and a function ?

    Answer: Functions return a single variable by value whereas procedures do not return any variable by value.Rather they return multiple variables by passing variables by reference through their OUT parameter.

  4. Can you have two functions with the same name in a PL/SQL block ?

    Answer: Yes.

  5. Can you have two stored functions with the same name ?

    Answer: Yes.

  6. Can you call a stored function in the constraint of a table ?

    Answer: No.

  7. What are the various types of parameter modes in a procedure ?

    Answer: IN, OUT AND INOUT.

  8. What is Over Loading and what are its restrictions ?

    Answer: OverLoading means an object performing different functions depending upon the no.of parameters or the data type of the parameters passed to it.

  9. Can functions be overloaded ?

    Answer: Yes.

  10. Can 2 functions have same name & input parameters but differ only by return datatype

    Answer: No.

« Previous || Next »

Oracle Interview Sample Question Number: 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-106
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.