Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Technical Sample Questions : C |  C++ |  Oracle |  Java | Unix |  Operating Systems |  Data Structure

Oracle Sample Questions ›› Oracle Forms 4.5

Technical Sample Questions

Oracle Sample Questions : Oracle Forms 4.5

As we all know ODBC offers an open, vendor- nonaligned way of accessing information stored in an array of proprietary minicomputer, personal computer and mainframe databases. Just for your additional information we would like to inform that Oracle Power Object Sample Questions are very much different to the Oracle Sample Questions given below.

  1. which system variables can be set by users

    Answer: Following are some system variables set by users :

    • SYSTEM.MESSAGE_LEVEL
    • SYSTEM.DATE_THRESHOLD
    • SYSTEM.EFFECTIVE_DATE
    • SYSTEM.SUPPRESS_WORKING

  2. What are object group

    Answer: An object group is a container for a group of objects.You define an object group when you want to package related objects so you can copy or reference them in another module.

  3. What are referenced objects

    Answer: Referencing allows you to create objects that inherit their functionality and appearance from other objects.
    Referencing an object is similar to copying an object, except that the resulting reference object maintains a link to its source object.A reference object automatically inherits any changes that have been made to the source object when you open or regenerate the module that contains the reference object.

  4. Can you store objects in library

    Answer: Referencing allows you to create objects that inherit their functionality and appearance from other objects.Referencing an object is similar to copying an object, except that the resulting reference object maintains a link to its source object.A reference object automatically inherits any changes that have been made to the source object when you open or regenerate the module that contains the reference object.

  5. Is forms 4.5 object oriented tool ?

    Answer: yes , partially.

  6. What is SECURE property

    Answer: Hides characters that the operator types into the text item.This setting is typically used for password protection.

  7. What are the types of triggers ?

    Answer: Triggers can be classified as :

    • Key Triggers : Key Triggers are fired as a result of Key action.
      e.g : Key-next-field, Key-up,Key-Down
    • Mouse Triggers : Mouse Triggers are fired as a result of the mouse navigation.
      e.g.When-mouse-button-presed,when-mouse-doubleclicked,etc
    • Navigational Triggers : These Triggers are fired as a result of Navigation.
      E.g : Post-Text-item,Pre-text-item.

  8. Can you store pictures in database? How

    Answer: Yes , in long Raw datatype.

  9. What are property classes ? Can property classes have trigger

    Answer: Property class inheritance is a powerful feature that allows you to quickly define objects that conform to your own interface and functionality standards.Property classes also allow you to make global changes to applications quickly.By simply changing the definition of a property class, you can change the definition of all objects that inherit properties from that class. Yes.All type of triggers.

  10. What are ALERT

    Answer: An ALERT is a modal window that displays a message notifiying operator of some application condition.

Above we discussed about Oracle ODBC Connectivity. For additional information on Computer language we have also discussed on Oracle Webserver Sample Questions to help computer language learning student to score good in their respective papers. For further information, the student can also refer to Interview Sample Questions that would help him fetch a good job.

« Previous

Oracle Forms (4.5) Sample Question Number : 1-10|11-20
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.