Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
SAT Sample Questions ›› Verbal Sectiopn : Sentence Completions

SAT Sample Questions

Verbal Section : Sentence Completions

Every sentence given below has one or may be two blanks; every blank point out that there is something that has been erased. Beneath the sentence are set of words or five options given. Select the particular word or set of words from every blank that perfectly fits the meaning of the sentence as a whole.

  1. For most women -- -- -- -- -- -- waterproof makeup is an elective affair. It may be so for you too. So pay attention to what we are about to tell you. That is not the -- -- -- -- -- -- approach to have towards make over if you are to be a expert and not an recreational.

    1. Going - Wrong
    2. Purchasing - Right
    3. Make over - Towards
    4. Over - Approach
    5. Attention - Affair

    Ans :B

  2. Water-resistant makeup is not just for the drizzling season where there is direct danger to your make over getting wiped out with the rain water. You can -- -- -- -- -- it in all seasons. In fact, it gets much inferior when you sweat during summer season and your -- -- -- -- -- liquefies. It snows in the wintry weather and that hitch too is covered up.

    1. Utilize - Makeup
    2. Wintry - Weather
    3. Summer - Season
    4. Weather - Make over
    5. Attention - Utilize

    Ans :A

  3. This is the only -- -- -- -- -- investment you have to put in to make sure that your make over stays great. Never take away -- -- -- -- -- with whatever thing other than a certified remover, particularly water-resistant eye makeup. If you are travelling a lot, carry it along in your bag and you will by no means have any trouble.

    1. Helpful - Liner
    2. Never - No means
    3. Additional - Makeup
    4. Certified - Along
    5. Remover - Carry

    Ans :C

  4. The Egyptian eye is copious all through Ancient Egyptian fine art. The dark -- -- -- -- -- eyes look like the eye makeup they would have utilized. While pharaohs and design have altered, the eye has stayed all the same, as a symbol all through Egypt. Traces of malachite have been -- -- -- -- -- in primitive palettes. 

    1. Defined - Set up
    2. Altered - Eye make up
    3. Traces - Primitive
    4. Utilized - Through
    5. Design - Symbol

    Ans :A

  5. For eye makeup to be used, one must have the -- -- -- -- -- makeup tools.  First there should be an eye shadow makeup brush. The eyeliner generally comes in the shape of a pencil, and rarely requires a sharpener. Mascara always comes with a makeup brush.  -- -- -- -- -- makeup brushes can help you make well-defined shapes of your eyelash. Other make up tools consist of eyebrow sealers and tweezers.

    1. Wrong - Unusual
    2. Correct - Different
    3. Makeup tools - Sharpener
    4. Sealers - Rarely
    5. Requires - Brushes

    Ans :B

  6. The olden times of lipstick -- -- -- -- -- in prehistory, persist into the present. From prehistoric India and Greece to Elizabeth Finland, inhabitants have decorated their lips with colors, dyes, plant roots, lip pencils and rouges . Rosy lips indicate sexual provocation, this is the reason is why lipsticks -- -- -- -- -- admired to this day.

    1. Remain - Established
    2. Established - Remain
    3. Inhabitants - Reason
    4. Provoke - Rosy
    5. Admired - Used

    Ans :B

  7. Lip gloss has been applied since ages to -- -- -- -- -- the lips of women. The phrase lip gloss is pretty self descriptive. It’s a makeup which makes your lips more shiny and glossy. It’s also helpful in keeping them from the cracking of your lips. Glossy and shiny lips are a symbol of fine health and well-being. They also improve the -- -- -- -- -- of your face. 

    1. Improve - Beauty
    2. Well being - Glossy
    3. Helpful - Shiny
    4. Moisture - Shiny
    5. Cracking - Improve

    Ans :A

  8. Lip gloss product that certainly -- -- -- -- -- the face of the splendor industry, so it's no doubt that the record of lip gloss is so fascinating. Radiant, impressive, unblemished and moisturizing lips for years, this -- -- -- -- -- cosmetic product became a preferred choice among the women, almost instantly.

    1. Wrong - Product
    2. Changed - Innovatory
    3. Proffered - Blemished
    4. Almost - Impressive
    5. Product - Instantly

    Ans :B

  9. Current years have observed the -- -- -- -- -- of the lip gloss. Presently more than ever before, many girls have taken a much more dynamic stance in the look of their lips. It’s no longer -- -- -- -- -- to just polish on some lip gloss and go.

    1. Development - Enough
    2. Polish - Longer
    3. Before - Many
    4. Lips - Lip gloss
    5. Look - Longer

    Ans :A

  10. As motion picture industries came and settled in Florida, film players as expected turned to the particular Factor shop with their -- -- -- -- -- troubles. The Industry was powerful in assisting the motion picture industry, and coming years in the television -- -- -- -- -- .

    1. Makeover - Business
    2. Glossy - Settled
    3. Picture - Motion
    4. Years - Television
    5. Factor - Troubles

    Ans :A

‹‹Previous || Next ››

SAT Sample Sentence Completiopns Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.