Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
SAT Sample Questions » Verbal Section : Analogies

SAT Sample Questions

Verbal Section : Analogies

Which word completes perfectly with the analogies

  1. Sneaky : Forthright
    Generous : -- -- --
    1. Stingy
    2. Giving
    3. Surplus
    4. Miserly

    Ans : A

  2. Cake : Beat
    Window : -- -- --
    1. View
    2. Glass
    3. Home
    4. Shelter

    Ans : B

  3. Sad : Unhappy
    Hidden : -- -- --
    1. Secret
    2. Game
    3. Bold
    4. Convert

    Ans : A

  4. Toe : Foot
    Roof : -- -- --
    1. Cover
    2. House
    3. Sky
    4. Hide

    Ans : B

  5. Parcheesi : Game
    Jazz : -- -- --
    1. Harmonium
    2. Musicians
    3. Music
    4. Band

    Ans : C

  6. Circle : Curved
    Winged : -- -- --
    1. Wingless
    2. Butterfly
    3. Flying
    4. Caterpillar

    Ans : B

  7. Pedals : Bicycle
    Television : -- -- --
    1. Watching
    2. Cartoons
    3. Screen
    4. People

    Ans : C

  8. Invite : Prohibit
    Quiet : -- -- --
    1. Church mouse
    2. Silent
    3. Chatty
    4. Quiet

    Ans : C

  9. Car : Automobile
    Swamp : -- -- --
    1. Low
    2. March
    3. Wet
    4. Small

    Ans : B

  10. Kitten : Milk
    Rain : -- -- --
    1. Low
    2. Garden
    3. Damp
    4. Strom
    5. Backyard

    Ans : A

‹‹Previous

SAT Sample Analogies Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.