Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
SAT Sample Questions » Verbal Section : Analogies

SAT Sample Questions

Verbal Section : Analogies

Which word completes completely with the analogies?

  1. Heel : Shoe
    Teeth : -- -- --

    1. Chewing
    2. Firm
    3. Beaver
    4. Solid

    Ans : C

  2. Terrified : Certain
    Entertaining : -- -- --

    1. Amusing
    2. Boring
    3. Bestseller
    4. Humorous

    Ans : B

  3. Swine : Oinks
    Beeps : -- -- --

    1. Pager
    2. Electronic
    3. Silence
    4. Quiet

    Ans : A

  4. Limb : Sleeve
    Lunchbox : -- -- --

    1. Metal
    2. Lunch
    3. School
    4. Discipline

    Ans : B

  5. Fussy : Picky
    Fabric : -- -- --

    1. Cloth
    2. Fabric
    3. Threadbare
    4. Material

    Ans : A

  6. Vocabulary : Book
    Ballet : -- -- --

    1. Graceful
    2. Dance
    3. Ballerina
    4. Boogie

    Ans : B

  7. Orion : Gathering
    Dog : -- -- --

    1. Pooch
    2. Obedient
    3. Pug
    4. Dutiful

    Ans : C

  8. Cherry : Curved
    Thread : -- -- --

    1. Needle
    2. Weaving
    3. Thin
    4. Spine

    Ans : C

  9. Walls : Fortress
    Wheelbarrow : -- -- --

    1. Motion
    2. Wheel
    3. Gardening
    4. Action

    Ans : B

  10. Freezing : Warm
    Jagged : -- -- --

    1. Coastline
    2. Irregular
    3. Smooth
    4. Uneven

    Ans : C

‹‹Previous || Next ››

SAT Sample Analogies Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.