Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Sample Citizenship Questions

  1. What is the most important right granted to U.S. citizens?

    Answer :The right to vote

  2. Who meets in the U.S. Capitol Building?

    Answer :The Congress meets in the Capitol Building

  3. What is the White House?

    Answer :The President's Official Residence

  4. Where is the White House located?

    Answer :1600 Pennsylvania Ave. Northwest, Washington, D.C.

  5. What is the name of the President's official home?

    Answer :The White House

  6. Name one right guaranteed by the First Amendment. Freedom of: Speech, Press, Religion, Peaceable Assembly, and to petition the Government
  7. Who is the Commander-in-Chief of the U.S. military?

    Answer :The President

  8. Which President was the first Commander-in-Chief of the military (army and navy)?

    Answer :George Washington

  9. In what month do we vote for the President?

    Answer :November

  10. In what month is the new President inaugurated?

    Answer :January

  11. How many times may a U.S. Senator be re-elected?

    Answer :There is no limit

  12. How many times may a congressman be re-elected?

    Answer :There is no limit

  13. What are the 2 major political parties in the U.S. today?

    Answer :Republican and Democratic

  14. How many states are there in the United States?

    Answer :50

  15. Where does freedom of speech come from?

    Answer :The Bill of Rights

« Previous || Next »

Sample Citizenship Question Number : 1-15 | 16-30 | 31-45 | 46-60 | 61-75 | 76-90 | 91-105 | 106-121
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.