Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Sample Citizenship Questions

  1. Who was the main writer of the Declaration of Independence?

    Answer :Thomas Jefferson

  2. When was the Declaration of Independence adopted?

    Answer :July 4, 1776

  3. What is the basic belief of the Declaration of Independence?

    Answer :That all men are created equal and have the right to life, liberty, and the pursuit of happiness

  4. What is the National Anthem of the United States?

    Answer :The Star-Spangled Banner

  5. Who wrote The Star Spangled Banner?

    Answer :Francis Scott Key

  6. Where does Freedom of Speech come from?

    Answer :Bill of Rights

  7. What is the minimum voting age in the United States?

    Answer :18

  8. Who signs bills into law?

    Answer :The President

  9. What is the highest court in the United States?

    Answer :The Supreme Court

  10. Who was President during the Civil War?

    Answer :Abraham Lincoln

  11. What did the Emancipation Proclamation do?

    Answer : freed the slaves

  12. What special group advises the President?

    Answer :The cabinet

  13. Which President is called "the Father of Our Country"?

    Answer :George Washington

  14. What Immigration and Naturalization Service form is used to apply for naturalized citizenship?

    Answer :Form N-400 (Application for Naturalization)

  15. Who helped the pilgrims in America?

    Answer :The American Indian/Native Americans

« Previous || Next »

Sample Citizenship Question Number : 1-15 | 16-30 | 31-45 | 46-60 | 61-75 | 76-90 | 91-105 | 106-121
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.