Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

PMP Sample Questions

  1. The _________ is a time-phased budget that will be used to measure and monitor cost performance in the project.

    • work breakdown structure
    • project schedule
    • cost baseline
    • cost budget

    Answer: C

  2. To transfer most of the cost risk to the contractor, the client may use a ___________ contract.

    • cost plus award fee
    • cost plus incentive fee
    • cost plus fixed fee
    • fixed price

    Answer: D

  3. An appropriate sequence for risk management activities is:

    • risk identification, risk quantification, and risk response development and control.
    • risk identification, risk assessment, and risk planning.
    • risk identification, risk mitigation, and risk management.
    • risk identification, risk elimination, and risk mitigation.

    Answer: A

  4. Theory X holds that:

    • quality improvements lie in the hands of quality circles.
    • profits are tied to meeting schedule deadlines.
    • absenteeism is tied to poor working conditions.
    • workers are inherently unmotivated and need strong guidance.

    Answer: D

  5. All of the following are characteristics of parametric estimating except:

    • historical information.
    • quantifiable.
    • scalable.
    • activity lists.

    Answer: D

  6. Inputs to cost budgeting include all of the following except:

    • cost baseline
    • cost estimate
    • work breakdown structure
    • project schedule

    Answer: A

  7. Inputs used during scope planning include all of the following except:

    • constraints.
    • project charter.
    • budget/cost analysis.
    • product description.

    Answer: C

  8. Cost control outputs include all of the following except:

    • estimate at completion.
    • budget updates.
    • revised cost estimates.
    • cost baseline.

    Answer: D

  9. Risk identification outputs include the following except:

    • decision trees.
    • inputs to other processes.
    • risk symptoms.
    • potential risk events.

    Answer: A

  10. Inputs into overall change control include all of the following except:

    • project plan.
    • change requests.
    • change control system.
    • performance reports

    Answer: C

« Previous || Next »

PMP Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.