Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. After you setup the IP address and subnet mask your FIRST test should be with ___?

    1. tracert to a known good server
    2. ping 127.0.0.1
    3. ping another computer on your segment

    Answer: B

  2. NetBIOS computer names can have up to ___ characters?

    1. 256
    2. 15
    3. 20

    Answer: B

  3. Refers to the part of the network that is separated by routers, bridges, or switches?

    1. partition
    2. node
    3. segment

    Answer: C

  4. Data is organized into FRAMES for transmission at this OSI level?

    1. physical
    2. data-link
    3. network

    Answer: B

  5. 10Base2 coaxial has a limit of ___ computers per segment?

    1. 2
    2. 30
    3. 100

    Answer: B

  6. Cable used for ArcNet networks?

    1. RG-58
    2. RG-59
    3. RG-62

    Answer: C

  7. A Class A IP address uses the last ___ octet(s) for the host ID.The host ID is the unique part and identifies the individual user and part of the reason 50% of all IP addresses are Class A?

    1. one
    2. two
    3. three

    Answer: C

  8. Of the three (3) RAID levels used by a Win 2000 server choose the one(s) that is/are fault tolerant?

    1. 0, 1, and 5
    2. 1 and 5
    3. 5

    Answer: B

  9. The best method to restore the latest copy of the registry in a Win 2000 Server is to select the ___?

    1. Emergency Repair Disk (ERD)
    2. Recovery Console
    3. Last Known Good Configuration

    Answer: C

  10. What routing protocol counts hops to the destination along multiple paths to determine the most efficient route?

    1. ARP
    2. DLC
    3. RIP

    Answer: C

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.