Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. OSI layer responsible for mail and file transfers?

    1. transport
    2. data link
    3. application

    Answer: C

  2. A protocol that functions at the network layer of the OSI model?

    1. TCP
    2. IP
    3. SPX

    Answer: B

  3. A major advantage of ___ in an NT network is centralized security and administration?

    1. user-level security
    2. share-level security
    3. RAID 5

    Answer: A

  4. OC-1 has a transmission rate that is close to ___ ?

    1. T-1
    2. T-3
    3. ISDN

    Answer: B

  5. The maximum number of populated segments allowed in an Ethernet network?

    1. 3
    2. 4
    3. 5

    Answer: A

  6. Using the TCP/IP protocol if the destination of the packet is outside the subnet then the packet is sent to the ___?

    1. switch
    2. bridge
    3. default gateway

    Answer: C

  7. Entry in DNS to identify your mail server?

    1. IDC
    2. TU
    3. MX

    Answer: C

  8. Toplology which is the least expensive to install?

    1. ring
    2. star
    3. bus

    Answer: C

  9. Utility which can be used to identify bottlenecks in the network?

    1. PING
    2. WINIPCFG
    3. TRACERT

    Answer: C

  10. What is the first octet range for a class A IP address?

    1. 1- 126
    2. 1- 128
    3. 1- 191

    Answer: A

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.