Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. Backing up the system state in Win 2000 Prof will backup the ___?

    1. registry
    2. boot files
    3. all of the above

    Answer: C

  2. Equipment that is designed to help identify breaks and shorts in cables?

    1. TDR
    2. performance monitor
    3. SNMP

    Answer: A

  3. Which company developed the Unix Operating System?

    1. Sun
    2. Microsoft
    3. ATT

    Answer: C

  4. To start a Win 2000 Prof computer in the safe mode press ___ at startup?

    1. F8
    2. Ctl and Esc
    3. F1

    Answer: A

  5. A bridge filters traffic using which type of address?

    1. IP address
    2. MAC address
    3. TCP address

    Answer: B

  6. A large network with 500 users notice that at specific times in the morning and afternoon network congestion ties up their computers.What is the most likely cause?

    1. power fluctuations
    2. a terminator is not grounded
    3. many users are logging on or off

    Answer: C

  7. A ___ is created when a unique IP address and port number are used to connect two computers?

    1. SAP
    2. media transfer coefficient
    3. socket

    Answer: C

  8. During disaster recovery of a Win 2000 Prof computer if you "Enable Boot Logging" the file ___ is saved to the C:\winnt folder for analysis?

    1. setuplog.txt
    2. bootlog.txt ntbtlog.txt

    Answer: C

  9. Which of these WAN (Wide Area Network) protocols is the fastest?

    1. Frame Relay
    2. ATM
    3. X.25

    Answer: B

  10. The only files on a Win 2000 Prof Emergency Repair Disk (ERD) are autoexec.nt, config.nt, and setup.log?

    1. True
    2. False

    Answer: A

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.