Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. A Router operates in which layer of the OSI model?

    1. The Physical Layer
    2. The Data Link Layer
    3. The Transport Layer
    4. The Network Layer

    Answer:D

  2. A Network Interface Card operates at the Network Layer of the OSI model.

    1. True
    2. False

    Answer:B

  3. Which of the following is the correct order of the OSI model from bottom to top?

    1. Application, Presentation, Session, Transport, Network, Data Link, Physical
    2. Physical, Network, Data Link, Session, Transport, Application, Presentation
    3. Physical, Data Link, Network, Transport, Session, Presentation, Application
    4. Application, Session, Presentation, Transport, Network, Data Link, Physical

    Answer:C

  4. What is the maximum speed of 10Base5 Ethernet cable?

    1. 100 Mbps
    2. 500 Mbps
    3. 50 Mbps
    4. 10 Mbps

    Answer:D

  5. 100Base-FX uses which of the following types of cable?

    1. Fiber Optic
    2. Unshielded Twisted Pair
    3. Coax
    4. Shielded Twisted Pair

    Answer:A

  6. Which of the following TCP/IP protocols is used to communicate between a Web Browser and a Web Server?

    1. SMTP
    2. HTTP
    3. UDP
    4. POP3

    Answer:B

  7. Which of the following layers of the OSI model does a Bridge operate in?

    1. The Data Link Layer
    2. The Network Layer
    3. The Transport Layer
    4. The Session Layer

    Answer:A

  8. While reviewing the security logs for your server, you notice that a user on the Internet has attempted to access your internal mail server.Although it appears that the user's attempts were unsuccessful, you are still very concerned about the possibility that your systems may be compromised.Which of the following solutions are you most likely to implement?

    1. A firewall system at the connection point to the Internet
    2. A more secure password policy
    3. File-level encryption
    4. Kerberos authentication

    Answer: A

  9. A server has two NIC cards installed.The first one uses IRQ 10 and I/O range of B800-B81F.The second uses IRQ 10 and I/O range of D700-D80A.What action, if any, should be taken?

    1. No action is required.
    2. Locate any available IRQ to resolve the IRQ conflict.
    3. Locate any available I/O range to resolve the I/O conflict.
    4. Change the I/O of the second NIC to B800-B81F.

    Answer: B

  10. Which of the following IEEE 802 standards pertain to token ring?

    1. IEEE 802.5
    2. IEEE 802.3
    3. IEEE 802.2
    4. IEEE 802.11

    Answer: A

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.