Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. A Ring network topology provides two links from each computer.A link in and a link out.

    1. True
    2. False

    Answer:A

  2. Which connector is often used with Thinnet cable?

    1. RJ-11
    2. AUI
    3. DIX
    4. BNC

    Answer:D

  3. Which of the following media connectors are used in conjunction with telephones?

    1. RJ-45
    2. RJ-11
    3. RJ-T
    4. None of the above are correct

    Answer:B

  4. 10BaseT Ethernet networks, most commonly use which of the following types of cable?

    1. Fiber
    2. Coax
    3. STP
    4. UTP

    Answer:D

  5. A Gateway is able to connect network environments that are dissimilar.

    1. True
    2. False

    Answer:A

  6. AUI connectors are commonly associated with which of the following items?

    1. A Vampire Tap
    2. Fiber Optic Cable
    3. 10Base2
    4. Wireless Networks

    Answer:A

  7. A hub works in conjunction with which of the following network topologies?

    1. Ring
    2. Star
    3. Bus
    4. Mesh

    Answer:B

  8. Which of the following is a correct MAC address?

    1. 190.168.80.1
    2. www.certyourself.com
    3. 08:34:FE:4C:F2:54
    4. G2:G3:23:87:GG

    Answer:C

  9. A Hub operates at which of the following layers of the OSI model?

    1. Physical
    2. Session
    3. Transport
    4. Application

    Answer:A

  10. Which of the following devices operate at the Data Link layer of the OSI model?

    1. A Hub
    2. A NIC
    3. A Switch
    4. A Router

    Answer:C

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.