Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. Can switching hubs propagate broadcast packets on the network?

    1. Yes
    2. No

    Answer: A

  2. How many physical addresses can be assigned to a NIC?

    1. One
    2. Two
    3. Three; One by the IEEE, one by the NIC vendor, and one by the Network Administrator
    4. Depends on the NOS
    5. Depends on the NIC driver

    Answer: A

  3. What are the two types of routing connections?

    1. Token passing
    2. Connectionless
    3. Reliable
    4. Connection Orientated
    5. Unreliable

    Answer: D,B

  4. What type of routing connection would typically fragment data packets?

    1. Connection Orientated
    2. Cut-Through
    3. Reliable
    4. Connectionless
    5. Static

    Answer: D

  5. What name is given to Novell's client software loaded on the workstation, and what feature does it provide that earlier versions of the Generic Windows client do not offer?

    1. NETX
    2. Client for NetWare Networks
    3. Client32
    4. Support for NetWare Print Queues
    5. Support for NetWare Directory Services

    Answer: C,E

  6. If two computers are assigned the same IP address then ___?

    1. neither computer will be able to connect
    2. the first computer to sign on will be able to connect the other will not
    3. both computers will be able to connect to the local network but not to the internet

    Answer: B

  7. The physical address assigned by the NIC manufacturer?

    1. subnet mask
    2. IP address
    3. MAC address

    Answer: C

  8. Similar to WINS in that it resolves NetBIOS names into IP address but stores this information in a text file?

    1. LMHOSTS
    2. DLC
    3. DNS

    Answer: A

  9. A small peer to peer network uses ___ security?

    1. user-level
    2. share-level
    3. permissions for

    Answer: B

  10. The TCP/IP protocol used on the internet allows for approximately ___ billion unique IP addresses?

    1. 1
    2. 4
    3. 10

    Answer: B

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.