Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. The IEEE 802 standards operate at these layers of the OSI model?

    1. network and transport
    2. session and presentation
    3. physical and data link

    Answer: C

  2. Can be used to show only one IP address for multiple users on the subnet?

    1. proxy server
    2. DHCP server
    3. DNS server

    Answer: A

  3. What must be configured in TCP/IP for two computers on the same segment to communicate with each other?

    1. IP address and subnet mask
    2. default gateway
    3. all of the above

    Answer: A

  4. The Windows NetBIOS name resolution protocol?

    1. DNS
    2. WINS
    3. NDIS

    Answer: B

  5. The IEEE standard for wireless networks?

    1. 802.2
    2. 802.11
    3. 802.8

    Answer: B

  6. SLIP supports ___?

    1. TCP/IP
    2. NetBEUI
    3. all of the above

    Answer: A

  7. The proposed IPv6 standard is designed to dramatically extend the present limit of 4 billion IP addresses by using ___ bits instead of the present 32 bit IP addresses in use today?

    1. 64 bit
    2. 128 bit
    3. 256 bit

    Answer: B

  8. You are installing cables for an Ethernet network in an office.The office manager doesn't want the media hanging in the crawl spaces and drop ceiling and wants you to share an existing conduit that already has telephone cables to hide the network cables you are installing.The cable segments will not be over 100 m.Which type of media should you choose?

    1. coaxial
    2. UTP
    3. fiber optic

    Answer: C

  9. ArcNet was originally setup to operate at ___ Mbps?

    1. 10 Mbps
    2. 2.5 Mbps
    3. 100 Mbps

    Answer: B

  10. Besides Token Ring ___ also uses tokens?

    1. ArcNet
    2. FDDI
    3. all of the above

    Answer: C

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.