Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. Analog transmissions with multiple frequencies such as cable television signals use ___?

    1. baseband
    2. broadband
    3. multiband

    Answer: B

  2. Network device which cannot be used to filter traffic by segmenting a network?

    1. bridge
    2. hub
    3. switch

    Answer: B

  3. RAID can be used in these network operating systems?

    1. NT
    2. Netware
    3. all of the above

    Answer: C

  4. When multiple protocols are used in a network ___ should always be placed at the top of the binding order?

    1. TCP/IP
    2. IPX/SPX
    3. the one most frequently used

    Answer: C

  5. The standard cabling type used in AppleTalk and Token Ring?

    1. UTP
    2. STP
    3. RG-58A/U

    Answer: B

  6. Arrange these WAN technologies in chronological order beginning with the oldest?

    1. X.25, ISDN, ATM
    2. ISDN, X.25, ATM
    3. ATM, ISDN, X,25

    Answer: A

  7. A crossover cable can be used to connect?

    1. a hub to a hub
    2. a computer to a computer
    3. all of the above

    Answer: C

  8. The RJ-45 connector used in UTP networks has ___ wires?

    1. 2 pairs or 4
    2. 4 pairs or 8
    3. 6 pairs or 12

    Answer: B

  9. Displays the IP configuration information on a Win NT computer?

    1. IPCONFIG
    2. WINIPCFG
    3. ARP

    Answer: A

  10. Displays the IP configuration information on a Win 98 computer?

    1. IPCONFIG
    2. WINIPCFG
    3. WINS

    Answer: B

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.