Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. ___ uses data encryption to secure data being transmitted over the internet so even if it is intercepted it can't be read without knowing the key?

    1. DLC
    2. SSL
    3. ARP

    Answer: B

  2. Device drivers can be disabled in Win 2000 Prof in Device Manager or by using the ___?

    1. ERD
    2. Recovery Console
    3. RDISK

    Answer: B

  3. Smart Cards in Win 2000 use the ___ RAS authentication protocol for security?

    1. PAP
    2. MSCHAP
    3. EAP

    Answer: C

  4. Because of its low overhead this is the fastest of these protocols?

    1. TCP/IP
    2. NWLink
    3. NetBEUI

    Answer: C

  5. The ERD made in the Win 2000 Server Backup utility contains the files needed to boot the computer?

    1. True
    2. False

    Answer: B

  6. Your client has a 10Base2 Ehternet network which is using 160m of RG-58A/U cable and two 50 ohm terminators that are both grounded.What is wrong with his network?

    1. the terminators should be 93 ohms
    2. he should be using RG-59/U cable
    3. only one terminator should be grounded

    Answer: C

  7. Of the following the one that is NOT an alogorithm that determines the shortest path for routers?

    1. SAP
    2. RIP
    3. OSPF

    Answer: A

  8. The most common topology in use today among corporate users?

    1. bus
    2. ring
    3. star-bus

    Answer: C

  9. Uses a 93 ohm resistor?

    1. RG62
    2. RG58
    3. RG59

    Answer: A

  10. OSI level responsible for compression and encryption of data?

    1. session
    2. application
    3. presentation

    Answer: C

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.