Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. Which topology provides for equal access to the network for all computers?

    1. star
    2. bus
    3. ring

    Answer: C

  2. Using the TCP/IP protocol when is a subnet mask required?

    1. only when connecting outside the LAN
    2. only when using TCP/IP
    3. for both intranet and internet usage

    Answer: C

  3. OSI level that ensures error-free delivery of packets?

    1. data-link
    2. network
    3. transport

    Answer: C

  4. The IEEE specification for a token ring network?

    1. 802.3
    2. 802.5
    3. 802.6

    Answer: B

  5. RIP counts hops (or routers it encounters) as the packet travels to its destination.Another name for a hop is a ___?

    1. interval
    2. sequence
    3. metric

    Answer: C

  6. A protocol that functions at the transport layer of the OSI model?

    1. IP
    2. IPX
    3. SPX

    Answer: C

  7. How many bits are there in an IP address?

    1. 64
    2. 32
    3. 128

    Answer: B

  8. An easy to configure, fast, and efficient protocol recommended for small non-routable networks?

    1. NetBEUI
    2. TCP/IP
    3. X.25

    Answer: A

  9. What type of troubleshooting device examines the network at the packet level?

    1. TDR
    2. VOM
    3. protocol analyzer

    Answer: C

  10. Resolves domain names into IP addresses?

    1. DHCP
    2. DNS
    3. WINIPCFG

    Answer: B

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.