Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. The inner core of a coaxial cable that carries the signals is made of ___?

    1. aluminum
    2. copper
    3. zinc

    Answer: B

  2. Active hubs can ___?

    1. route the signal using the most efficient path
    2. send an acknowledgement once the packet is received
    3. regenerate the signal like repeaters

    Answer: C

  3. RAID 5 requires a minimum of __ hard drives?

    1. 3
    2. 4
    3. 5

    Answer: A

  4. What is an advantage of Cat 3 UTP cable instead of RG-58 A/U coaxial?

    1. UTP supports longer cable segments
    2. UTP is less susceptible to EMI
    3. UTP is easier to install and less expensive

    Answer: C

  5. A packet in a TCP/IP network whose destination is outside the local network goes to the ___?

    1. TCP transceiver
    2. default gateway
    3. IP subnet

    Answer: B

  6. One important difference between routers and bridges is that when a bridge can't locate the destination address in its table it ___?

    1. sends the transmission to the default gateway
    2. dumps the packet
    3. broadcasts the transmission to all ports

    Answer: C

  7. Novell's NetWare 5.0 was developed in part from the ___ standard?

    1. ATM
    2. NDIS
    3. X.500

    Answer: C

  8. The freely distributed open source Unix based operating system that has gained in popularity recently?

    1. XP
    2. Linux
    3. DLC

    Answer: B

  9. The term used to describe the physical layout of a network?

    1. protocol
    2. server
    3. topology

    Answer: C

  10. Is the interface between the NIC drivers and MAC sublayer?

    1. WINS
    2. NDIS
    3. DLC

    Answer: B

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.