Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. What bridging protocol can be used to prevent bridge looping when more than one physical path exists between two or more network segments?

    1. The Spanning Tree Protocol
    2. The Inverted Tree Protocol
    3. The Transparent Tree Protocol
    4. The Domain Name Tree Protocol
    5. The Looping Bridge Protocol

    Answer: A

  2. What are the two methods switching hubs use to transport data between devices?

    1. Routing
    2. Forwarding
    3. Cut-through
    4. Active
    5. Store-and-forward

    Answer: E,C

  3. What happens when a device is disconnected from the middle of a BUS network?

    1. The hub will propagate error messages to the rest of the network
    2. All devices on the network will fail
    3. The Server will stop responding to that device
    4. Data will not be able to get to devices on the other side of this device
    5. If a bridge is on the network, only that segment will be effected

    Answer: A

  4. What are some advantages of a Client/Server network over a Peer-to-Peer network?

    1. Performance is better on a Peer-to-Peer
    2. Security is better on a Client/Server
    3. Performance is better on a Client/Server
    4. Security is better on a Peer-to-Peer
    5. Client/Server is easier to administrate

    Answer: E,B

  5. Name two protocols in the TCP/IP suite that function at the Transport layer of the OSI model.

    1. TCP
    2. IP
    3. UDP
    4. SNMP
    5. ARP

    Answer: C,A

  6. IP is responsible for sorting and _________________ of packets.

    1. Addressing
    2. Holding
    3. Organizing
    4. Delivery
    5. Verifying

    Answer: D

  7. What is the first octet range for a class B IP address?

    1. 127-191
    2. 128-191
    3. 192-223
    4. 1-127
    5. 128-255

    Answer: B

  8. What is the first octet range for a class C IP address?

    1. 1-126
    2. 128-191
    3. 192-225
    4. 192-223
    5. 192-255

    Answer: D

  9. What method of transporting data with a switch is fastest?

    1. Store-and-forward
    2. Cut-through
    3. Routing
    4. Spanning Tree
    5. Pass-Through

    Answer: B

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.