Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. Can be thought of as a "hop counter" determining how many hops it takes along various paths to the destination and then telling the router which is the one with the least number of hops which most of the time is the quickest route?

    1. DLC
    2. SAP
    3. RIP

    Answer: C

  2. Apple's LocalTalk protocol has a ___ computer limit?

    1. 8
    2. 32
    3. 128

    Answer: B

  3. Ensures that one device is NOT overwhelmed by another with a data transmission?

    1. SMB
    2. CRC
    3. flow control

    Answer: C

  4. You are setting up a 10Base2 Ethernet network for a client with three segments.There are 20 computers in each segment.How many terminators will you need for this network?

    1. 1
    2. 2
    3. 6

    Answer: C

  5. Used to connect different media types but cannot filter or segment traffic?

    1. bridge
    2. hub
    3. router

    Answer: B

  6. The most efficient way to control security in a client/ server network is to assign permissions to ___?

    1. each shared resource
    2. directories
    3. groups

    Answer: C

  7. Which of the following IRQs can you set your NIC to without usually causing a conflict?

    1. 4
    2. 7
    3. 10

    Answer: C

  8. ArcNet is one of the oldest protocols used.What year was it invented?

    1. 1967
    2. 1977
    3. 1987

    Answer: B

  9. OSI layer that determines whether the transmission is a full or half-duplex transfer?

    1. presentation
    2. session
    3. application

    Answer: B

  10. Compensates for a hard drive failure on an NT server?

    1. RAID
    2. WINS
    3. DHCP

    Answer: A

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.