Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. Processes data using applications stored on its hard drive and sends the results back to the client.Saving the client the extra hard drive space he would need for the application as well as the CPU processing time?

    1. file server
    2. print server
    3. application server

    Answer: C

  2. The static HOSTS text file used on UNIX systems that requires manual entries by the administrator was the precursor of ___.Today the HOSTS file system finds use mainly in maximum security operations which don't want anything changed automatically?

    1. WINS
    2. LMHOSTS
    3. DNS

    Answer: C

  3. The minimum category of UTP cable that will meet the 10BaseT standard?

    1. cat2
    2. cat3
    3. cat5

    Answer: B

  4. The easiest protocol to setup?

    1. NetBEUI
    2. NWLink
    3. TCP/IP

    Answer: A

  5. Displays data on hardware components such as memory, CPU, and the hard drive in a chart or graph which describes how these devices are operating?

    1. protocol analyzer
    2. performance monitor
    3. network monitor

    Answer: B

  6. The OSI layer responsible for name recognition, security logins, and synchronization of the connection?

    1. presentation
    2. application
    3. session

    Answer: C

  7. Has twenty-four 64 Kbps channels for a total of 1.544 Mbps throughput?

    1. T3
    2. T1
    3. X.25

    Answer: B

  8. Microsoft recommends that the %CPU usage should not be above 90% for a single CPU or above __% for multiple processors for any extended period?

    1. 50
    2. 70
    3. 90

    Answer: A

  9. Your customer's computer is loaded with peripherals and is using COM1, COM2, LPT5, and LPT7.You install the NIC on IRQ3 and have a conflict.Which of the following is the NIC conflicting with?

    1. the printer
    2. COM1
    3. COM2

    Answer: C

  10. The most widely used protocol?

    1. NetBEUI
    2. NWLink
    3. TCP/IP

    Answer: C

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.