Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. The best device to use when monitoring a broadcast storm?

    1. TDR
    2. Digital Voltmeter
    3. Protocol Analyzer

    Answer: C

  2. Class A IP addresses can accomodate 16 million hosts while a Class B can accomodate ___?

    1. 254
    2. 65,534
    3. 4 million

    Answer: B

  3. SNMP relies on the information found in ___ to chart and graph components of the network for analysis and troubleshooting?

    1. SMPs
    2. MIBs
    3. SAPs

    Answer: B

  4. Prescribes the greatest packet octet length that can be transmitted?

    1. SAP
    2. subnet mask
    3. MTU

    Answer: C

  5. The default protocol on NT4 or Win 2000 servers?

    1. IPX/SPX
    2. NWLink
    3. TCP/IP

    Answer: C

  6. A standard security algorithm developed in 1975 that uses 56-bit symmetric key encryption?

    1. DES
    2. EAP
    3. PAP

    Answer: A

  7. Win 2000 security service that maintains permissions and passwords used to logon?

    1. MMPE
    2. CHAP
    3. SAM

    Answer: C

  8. A voice grade demand priority standard developed by HP that is capable of 100Mbps transmissions?

    1. 100VG-AnyLAN
    2. 100BaseT
    3. 100BaseFX

    Answer: A

  9. PPP is part of the ___ OSI layer?

    1. physical
    2. data link
    3. network

    Answer: B

  10. Network connection device that is capable of sending packets along multiple paths depending on which path is the most efficient?

    1. bridge
    2. router
    3. all of the above

    Answer: B

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.