Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Network+ Sample Questions

  1. The source and destination addresses are stored in the ___ of a packet?

    1. data
    2. trailer
    3. header

    Answer: C

  2. Most commonly used type of modem?

    1. synchronous
    2. asynchronous
    3. external

    Answer: B

  3. Operates at the network layer of the OSI model?

    1. bridge
    2. gateway
    3. router

    Answer: C

  4. Disk duplexing (RAID 1) requires a minimum of ___?

    1. 2 hard drives and 1 controller
    2. 3 hard drives and 2 controllers
    3. 2 hard drives and 2 controllers

    Answer: C

  5. Organization responsible for the OSI model?

    1. ANSI
    2. IEEE
    3. ISO

    Answer: C

  6. Which topology uses the least amount of cabling?

    1. star
    2. bus
    3. ring

    Answer: B

  7. According to RFC 1918 this range of Class A IP addresses are reserved for private intranets and are not supposed to be used on the internet (where x is any number from 1 to 254)?

    1. 10.x.x.x
    2. 20.x.x.x
    3. 30.x.x.x

    Answer: A

  8. Cable classification for 10Base5 thicknet coaxial?

    1. RG-8
    2. RG-10
    3. RG-58

    Answer: A

  9. Dial-up protocol that uses a virtual private network (VPN)?

    1. SLIP (Serial Line Internet Protocol)
    2. PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol)
    3. PPP (Point to Point Protocol)

    Answer: B

  10. Type 9 ___ rated coaxial cable should be installed in drop ceilings to conform to fire code regulations?

    1. SPF
    2. PVC
    3. plenum

    Answer: C

« Previous || Next »

Network+ Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160| 161-170| 171-180| 181-190| 191-200| 201-210| 211-220| 221-230| 231-240| 241-250| 251-260| 261-270| 271-274
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.