Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

MCSE Sample Questions ›› Microsoft Microsoft XP Professional

MCSE Sample Questions : Microsoft Microsoft XP Professional

Microsoft Microsoft XP Professional

  1. You run a third-party groupware application on your Windows XP Professional machine.The system has a 350 MHz processor and 256 MB of RAM.When you start a Word processor your machine starts performing very bad.You run System Monitor for a few minutes and notice the following averages: % Processor Time: 90%, Page per Sec: 0.7%, Disk Time: 14%.Which component is probably the cause of the slow performance?

    1. Processor
    2. Physical Disk
    3. RAM
    4. Page File

    Answer: A

  2. You are the desktop administrator for your company.All client desktop computers run Windows XP Professional and are members of a Windows 2000 domain.You have lost your file encryption certificate and you cannot access your encrypted files.What are possible ways to decrypt the files?

    1. Restore a backup copy of your file encryption certificate and private key in a .pfx file format from a floppy disk.
    2. Log on as the administrator of the local computer and decrypt the files.
    3. Log on as the domain administrator and decrypt the files.
    4. Log on as the administrator of the local computer and take ownership of the files.
    5. Restore a backup copy of the file using NT Backup.

    Answer: A, C

  3. You are using Windows XP Professional operating system on your laptop with docking station.While in the office your files are redirected from "My Documents" local folder to a folder on the network file server.You want to be able to view these files either at work or on the road and have all files in this folder be current and up to date.What is the correct procedure to accomplish this?

      (select all that apply)
    1. From My Computer, Tools Menu, Folder Options, Enable Offline Files.
    2. From the Remote Directory, File Menu, Select Make Available Offline.
    3. Copy the remote folder to your local directory.On the folders properties page, select synchronize with offline folders.
    4. From the Local Directory, File Menu, Select Make Available Offline.
    5. Select Synchronize all offline files before logging off.

    Answer: A, E

  4. You are setting up a user to print to a Network Printer without assigning this user to a print server.What is the proper way to configure this user's PC?

    1. In the printers properties dialogue, specify the port to print to LPT1:
    2. Set the Spool Settings to spool document first, and then print
    3. Select Automatically Detect My Plug and Play Printer
    4. Add a Standard TCP/IP local port
    5. Enable Printer Pooling
    6. Stop and restart the print spool service

    Answer: D

  5. You are installing an LPR port on your Windows XP Professional client to be able to print to a print device connected to a UNIX print server.Which of the following information do you need to provide?

    1. IP address or host name of the UNIX print server
    2. IP address or host name of the print device
    3. The name of the print queue on the UNIX server
    4. The name of the print queue on the print device

    Answer: A, C

  6. You are the administrator at a small law firm.A couple of minutes ago, one of your Windows XP Professional clients' hard disk crashed, and you plan to recover from this disaster using Automated System Recovery.You have the tape from the ASR set you created by using Backup's ASR Wizard, but you cannot find the ASR floppy disk.

    What should you do to be able to perform the ASR restore?

      (Select the best answer.)
    1. Use the Backup utility on another Windows XP Professional client to recreate the ASR floppy.
    2. Use the Backup utility on another Windows XP Professional client to restore the necessary files from the %systemroot%\repair directory on the tape to a floppy.
    3. Copy the ASR.* files from the i386 directory on the Installation CD to a boot floppy.
    4. Copy the ASR.* files from the %systemroot%\repair directory on another Windows XP Professional client to a floppy disk.
    5. Perform the restore without using the ASR floppy disk.

    Answer: B

  7. You are the administrator of a small Windows 2000 Active Directory domain.You want to install 20 non-PXE compliant Windows XP Professional clients by using RIS.You installed and configured Remote Installation Services on the DHCP server.You configured the clients to boot from the network but when you boot a client you are not prompted to start the download of the client installation wizard.What should you do?

    1. Run RIPREP.exe on the target clients before you boot them.
    2. Create a boot disk with a network client and manually start the installation by running winnt.exe.
    3. Create a startup disk by using the RBFG.exe utility.
    4. Install a WINS server in the domain.
    5. Install a DNS server in the domain.

    Answer: C

  8. You are the domain administrator at a large company.Your company uses a custom directory application for contact information.You want this application to be automatically installed when users from the Sales department log on to a computer.Which of the following should you do?

    1. Assign the package to the computer accounts of the users in the Sales department.
    2. Publish the package to the computer accounts of the users in the Sales department.
    3. Assign the package to the user accounts of the users in the Sales department.
    4. Publish the package to the user accounts of the users in the Sales department.

    Answer: C

  9. You have recently upgraded several Windows 98 clients to Windows XP Professional.To make use of advanced NTFS features such as file and folder permissions and encryption, you decide to convert the client's hard disks to NTFS.What should you do?

    1. Run the convert C: /fs:ntfs command.
    2. Upgrade the clients again and choose to convert the file system this time.
    3. Use the Disk Manager to convert the file system.
    4. Reformat the disk with NTFS and restore a full backup

    Answer: A

  10. You are the desktop administrator at a small company.All clients run Windows XP Professional.One of these clients is used as a print server, besides two locally attached printers the print server serves several Hewlett Packet JetDirect network printers configured to use a standard TCP/IP port.One of the users complains about print jobs taking too much time to be printed.You verify the print server and notice the C: drive is nearly full.What should you do the increase the performance of the print server?

    1. Change the location for the print spooler on the Advanced tab of the Printer properties to another disk.
    2. Change the location for the print spooler on the Advanced tab of the Print Server properties to another disk.
    3. Relocate the print queue of the network printers to the JetDirect adapters.
    4. Replace the Standard TCP/IP port with a DLC port for the HP printers.

    Answer: B

« Previous

MCSE Sample Question Number : 1-10| 11-20 | 21-30| 31-40
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.