Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

MCSE Sample Questions ›› Microsoft Windows Server 2003 Environment

MCSE Sample Questions : Microsoft Windows Server 2003 Environment

Microsoft Windows Server 2003 Environment

  1. You are the desktop administrator for the finance department. A user named Tom transfers from the sales department to the finance department. You add Tom's user account to the finance group, which has Full Control access to the FinanceFiles folder. When Tom tries to access the FinanceFiles folder, he is denied access. What could be the cause of the problem?

    1. Tom's account must be given permissions on the share as well.
    2. Tom may have a policy restriction which does not allow him to access the FinanceFiles folder.
    3. Tom may still be a member of a group that has been explicitly denied access the FinanceFiles folder.
    4. You must add Tom's account directly to the FinanceFiles folder.

    Answer: C

  2. Your Windows 2000 Professional computer has several shared folders. You are conducting a security audit and wish to view the permissions on each of the shared folders. How can you quickly view all shared folders on your computer? on of ShareA. What should you do?

    1. User Windows Explorer to search for shared folders.
    2. Use System information in Computer Management to view shared folders.
    3. Use disk management to view the shared folders on each drive.
    4. Use Shared Folders in Computer Management to view shared folders.

    Answer: D

  3. A manager in your office received a new Windows 2000 Professional laptop computer. You have been asked to configure offline files for the manager to work on documents at home. You enable offline files, and have the manager log off of the network. During the logoff process, the expected synchronization of offline files does not occur. You have the manager log back on to the network. What can you do to correct the problem?

    1. Enable file and print sharing. When the manager logs off, the files will synchronize.
    2. Manually synchronize all offline files.
    3. On the server, make all files available offline. When the manager logs off, the files will synchronize.
    4. Do nothing. Windows 2000 Professional does not tell you when Synchronization happens.

    Answer: C

  4. You use a Windows 2000 Professional computer to run a third party application to log network activity in your office. These log files are kept in a folder that has limited access. You schedule a task to run a clean-up program to purge old log files from the log file folder. When the scheduled task runs, it terminates without deleting any files. To test the application, you log into the computer, and run the application. It runs correctly. What can you do to ensure that the application will work as a scheduled task?

    1. Configure the scheduled task to run under your account.
    2. Configure the Task Scheduler service account to use a local Administrator account.
    3. Give the task scheduler service full control permission for the directory.
    4. Configure the Task Scheduler service to start automatically.

    Answer: A

  5. You are setting up a Windows 2000 professional laptop computer to use offline files. You set up a shortcut to a folder that is shared on a Windows 2000 Server computer. When you attempt to configure the shortcut to be available, you do not see the option to make the folder available offline. What should you do?

    1. Establish an offline files link to the folder in Computer Management.
    2. Configure the folder on the network share for offline access in Windows Explorer.
    3. Connect to the network before trying to make the shortcut available offline.
    4. Copy the folder from the network share, and select 'Make Available Offline' in the local folder properties.

    Answer: B

  6. You have a Windows 2000 Professional computer that runs several monitoring applications that occasionally make changes to registry entries. You use Windows Backup to make a nightly backup of the computer. You want to ensure that the current registry objects are included in the backup. What should you do?

    1. Configure Windows Backup to back up the entire hard drive.
    2. Configure Windows Backup to back up the System State data.
    3. Select 'Registry Files' under 'Additional Files to back up' in Windows Backup.
    4. Configure Windows Backup to backup open files.

    Answer: B

  7. You have a Windows 2000 Professional computer that is used by several users. You occasionally set up special accounts for visiting vendors to log into the computer. These accounts have limited access to the network, and are named guest1, guest2, guest3, etc... You create a script to delete these accounts periodically from the computer. You want to use Windows scheduler to run this script on a regular basis. You want to ensure that the script will run regardless of which account is currently logged on to the computer. What should you do?

    1. Schedule the task to run under an Administrative account.
    2. Log on as administrator and schedule the task to run as guest1.
    3. Give the guest accounts local administrative rights.
    4. Grant the guest accounts 'execute' permissions to the script.

    Answer: A

  8. You are the desktop support specialist for a magazine publishing company. One computer in the office is used to download images from digital cameras and from the Internet. Many users log in to this computer each day. A user complains that this computer has stopped responding. You find that someone has installed drivers for a digital camera. These drivers were not approved for use with Windows 2000. You want to ensure that only drivers that are approved for use with Windows 2000 are used on this computer. Which settings should you enable in the Deliver Signing Options dialog box?(Choose all that apply)

    1. Ignore
    2. Warn
    3. Block
    4. Apply setting as system default.

    Answer: C, D

  9. You connect a USB printer to your Windows 2000 Professional computer. You install the device driver for the printer. During the install process, the computer displays a fatal error. You restart the computer, and the computer locks up while loading Windows 2000 Professional. You start the computer in safe mode. What should you do next?

    1. Enabling driver signing. Set driver signing to Block installation of unsigned drivers.
    2. Remove the printer from the printers applet in control panel.
    3. Disable the printer device driver using the disable command.
    4. Disable the printer device driver in Computer Management.

    Answer: D

  10. The president of your company collects manager's weekly reports in a shared folder on her Windows 2000 Professional computer called reports. Because the reports contain sensitive information, she asks you to prevent users from enabling offline access for the network share that contains the financial report. What should you do?

    1. Use Windows Explorer to disable Offline Files.
    2. Use Windows Explorer to disable Caching for the reports on the network share.
    3. Set the Manager's access level to read-only.
    4. Implement a domain policy to block the synchronization of offline files.

    Answer: B

« Previous || Next »

MCSE Sample Question Number : 1-10| 11-20 | 21-30| 31-40
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.