Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

MCSE Sample Questions ›› General MCSE Sample Questions

MCSE Sample Questions : General MCSE Sample Questions

General MCSE Sample Questions

  1. When using WINNT32, to define an alternative path to the Windows 2000 distribution files, which parameter is used?

    1. /A
    2. /M
    3. /P
    4. /S
    5. None of the above

    Answer: B

  2. Which IRQ has a standard function as COM3?

    1. 2
    2. 4
    3. 6
    4. 8
    5. 10

    Answer: B

  3. he acronym UDF, when used with an unattended installation, stands for?

    1. Unattended Database File
    2. Unique Default File
    3. Uniform Database Format
    4. Unified Definition File
    5. Uniqueness Database File

    Answer: E

  4. The Network Connection Wizard allows you to set up virtual private networks.

    1. TRUE
    2. FALSE

    Answer: A

  5. Which access method is used for network access by Ethernet?

    1. Token Ring
    2. CSMA/CA
    3. CSMA/CD
    4. CTS / RTS
    5. Xon / Xoff

    Answer: C

  6. Which network must be present to use RIS?

    1. Telnet
    2. DHCP
    3. BOOTP
    4. RAS
    5. Any of the above

    Answer: B

  7. he interface which guides a user through a RIS installation is called?

    1. Client Installation Wizard (CIW)
    2. Remote Server Wizard (RSW)
    3. Remote Client Wizard (RCW)
    4. Remote Operating System Installation (ROSI)
    5. None of the above

    Answer: A

  8. CSMA/CD stands for?

    1. Complete System for Media Attenuation and Collision Detection
    2. Collision Signaling - Message Access / Collision Detection
    3. Collision Sense Multiple Access / Common Deferment
    4. Carry Signal Method Access / Complete Detection
    5. Carrier Sense Multiple Access / Collision Detection

    Answer: E

  9. To configure RIS, the RIS host must also be a domain controller.

    1. TRUE
    2. FALSE

    Answer: B

  10. When installing a dual-boot configuration using Windows 98 and Windows 2000 Professional, the primary partition may be?

    1. FAT
    2. FAT16
    3. FAT32
    4. NTFS
    5. NFS

    Answer: A or B

« Previous || Next »

MCSE Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.