Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

MCSE Sample Questions ›› General MCSE Sample Questions

MCSE Sample Questions : General MCSE Sample Questions

General MCSE Sample Questions

  1. What command moves one or more files from one directory to another directory

    Answer: MOVE

  2. Which DOS command will create, change, or delete the volume label of a disk?

    Answer: LABEL

  3. Which DOS command will compare two files or sets of files, and displays the differences between them?

    Answer: FC

  4. What command performs conditional processing in batch programs.

    Answer: IF

  5. Which DOS command will remove a directory (short version)?

    Answer: RD

  6. Which DOS command will display or set the system time?

    Answer: TIME

  7. What command schedules commands and programs to run on a computer.

    Answer: AT

  8. What command displays a list of files and subdirectories in a directory.

    Answer: DIR

  9. Which DOS command will enable Windows NT to display an extended character set in graphics mode?

    Answer: GRAFTABL

  10. Which DOS command will edit command lines, recalls Windows NT commands, and creates macros?

    Answer: DOSKEY

« Previous || Next »

MCSE Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.