Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

MCSE Sample Questions ›› General MCSE Sample Questions

MCSE Sample Questions : General MCSE Sample Questions

General MCSE Sample Questions

  1. What command displays messages, or turns command echoing on or off.

    Answer: ECHO

  2. Which DOS command will display or modifies file types used in file extension associations?

    Answer: FTYPE

  3. Which DOS command will display the name of or changes the current directory?

    Answer: CHDIR

  4. What command displays or modifies file extension associations

    Answer: ASSOC

  5. What command prints a text file.

    Answer: PRINT

  6. What command converts FAT volumes to NTFS.You cannot convert the current drive.

    Answer: CONVERT

  7. What command records comments (remarks) in batch files or CONFIG.SYS.

    Answer: REM

  8. Which DOS command will configure a system device?

    Answer: MODE

  9. Which DOS command will call one batch program from another?

    Answer: CALL

  10. Which DOS command will clear the screen?

    Answer: CLS

« Previous || Next »

MCSE Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.