Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

MCSE Sample Questions ›› General MCSE Sample Questions

MCSE Sample Questions : General MCSE Sample Questions

General MCSE Sample Questions

  1. When WINNT32 is invoked with the /m: parameter, and alternate path for Windows 2000 (?) is defined.

    1. Distribution files
    2. Temporary files
    3. Answer files
    4. Post installation batch files
    5. None of the above

    Answer: A

  2. Which cable type can operate a speeds of 100Mbps?

    1. 10Base2
    2. Category 3
    3. 10Base5
    4. Token Ring
    5. Category 5

    Answer: E

  3. Windows 2000 supports Kerebos authentication.

    1. TRUE
    2. FALSE

    Answer: A

  4. What is the minimum recommended processor for a Windows 2000 Server installation?

    1. 133MHz
    2. 166MHz
    3. 250MHz
    4. 300MHz
    5. 366MHz

    Answer: A

  5. Which of the following operating systems replaces Windows 95, Windows 98, and Windows NT 4.0 in a business environment?

    1. Windows 2000 Client
    2. Windows 2000 Professional
    3. Windows 2000 Workstation
    4. Windows 2000 End-user
    5. Windows 2000 Server

    Answer: B

  6. Which of the following operating systems can be upgraded to Windows 2000?

    1. Windows 95
    2. Windows 98
    3. Windows 98SE
    4. Windows NT 3.5.1
    5. All of the above

    Answer: E

  7. What should be download and run to check a system for Windows 2000 compatibilty?

    1. Windows 2000 System Analysis Tool (SAT)
    2. Windows 2000 Installation Preview
    3. Windows 2000 Readiness Analyzer
    4. Windows 2000 System Integrity Checker
    5. None of the above

    Answer: C

  8. What is the minimum processor requirement for Windows NT Server 4?

    1. 486DX
    2. P133
    3. P233
    4. P300
    5. P350

    Answer: A

  9. Which security model is used in a peer-to-peer network?

    1. Access Control Lists (ACLs)
    2. Access Control Entries (ACEs)
    3. Password-protected Shares
    4. Share-level Security
    5. User-level Security

    Answer: D

  10. When using WINNT32, the file WINNT32.LOG is the default file name for the parameter.

    1. /DEBUG
    2. /LOG
    3. /RECORD
    4. /RESPONSE
    5. None of the above

    Answer: A

« Previous || Next »

MCSE Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.