Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

MCSE Sample Questions ›› General MCSE Sample Questions

MCSE Sample Questions : General MCSE Sample Questions

General MCSE Sample Questions

  1. Which protocol cannot be routed?

    1. TCP/IP
    2. SPX/IPX
    3. NetBEUI
    4. ARP/RARP
    5. UDP

    Answer: C

  2. What network evolved from the Defense Department's ARPANET?

    1. MILNET
    2. ARP/RARP
    3. TCP/IP
    4. Ethernet
    5. Internet

    Answer: E

  3. SYSDIFF can be used even if the base and target computers are not on the same version of Windows 2000 (or Windows NT).

    1. TRUE
    2. FALSE

    Answer: B

  4. What is a MAC address in an Ethernet network?

    1. The address assigned by DHCP.
    2. A TCP/IP address.
    3. The physical address assigned by the NIC manufacturer.
    4. A logical address created by the network administrator.
    5. A logical address which is subnet specific.

    Answer: C

  5. RG-59 coaxial cable is commonly used with?

    1. Thicknet
    2. Thinnet
    3. UTP
    4. Cable TV
    5. ARCnet

    Answer: D

    Answer:

  6. Select the proper Windows 2000 Server for the following configuration:
    12 CPUs
    32 GB RAM
    to be used as a large-scale web site host

    1. Windows 2000 Server
    2. Windows 2000 Professional
    3. Windows 2000 Advanced Server
    4. Windows 2000 Datacenter Server
    5. Windows 2000 NetManager

    Answer: D

  7. Which IEEE 802 protocol defines Broadband technology?

    1. 802.1
    2. 802.3
    3. 802.5
    4. 802.7
    5. 802.9

    Answer: D

  8. Windows clustering provides with of the following benefits?

    1. high-availability
    2. network load balancing
    3. component load balancing
    4. all of the above
    5. none of the above

    Answer: D

  9. Windows 2000 Professional supports dual-boot configurations with?

    1. Windows for Workgroups 3.11
    2. Windows 3.x
    3. MS-DOS
    4. OS/2
    5. all of the above

    Answer: E

« Previous || Next »

MCSE Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.