Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

MCSE Sample Questions ›› General MCSE Sample Questions

MCSE Sample Questions : General MCSE Sample Questions

General MCSE Sample Questions

  1. Which of the following is a transport-layer protocol?

    1. NetBEUI
    2. NetBIOS
    3. NDOS
    4. PPP
    5. SLIP

    Answer: A

  2. NetBEUI could be used in?

    1. small, department-sized networks
    2. large multi-building networks
    3. WANs
    4. MANs
    5. any network which supports the OSI model

    Answer: A

  3. Which of the following operating systems can be upgraded to Windows 2000?

    1. Windows NT 3.5.1
    2. Windows NT Workstation
    3. Windows NT Server
    4. Windows NT Terminal Server
    5. All of the above

    Answer: E

  4. Which of the following media has the highest EMI?

    1. UTP
    2. STP
    3. coaxial cable (thin)
    4. radio
    5. microwave

    Answer: d

  5. When using SYSPREP, the base computer must not be a member of a domain.

    1. TRUE
    2. FALSE

    Answer: A

  6. Which of the following operating systems can be upgraded to Windows 2000?

    1. Windows 95
    2. Windows 98
    3. Windows 98SE
    4. Windows NT 3.5.1
    5. All of the above

    Answer: E

  7. he GUI tool used to build the UNATTEND.TXT file included with the Windows 2000 Resource Kit is?

    1. SETUPMGR.EXE
    2. UNATTEND.EXE
    3. PREBUILD.EXE
    4. SYSLOAD.SYS
    5. SETUP.EXE

    Answer: A

  8. What should the impedance on RG-11 cable be?

    1. 50
    2. 75
    3. 90
    4. 93
    5. 98

    Answer: A

  9. What is a FDDI network?

    1. Bus network
    2. EMI suseptible network
    3. Star network
    4. Ring network
    5. 10BaseF network

    Answer: D

  10. The Windows 2000 Server Indexing Service can be used to automatically build an index of a Web server.

    1. TRUE
    2. FALSE

    Answer: A

« Previous || Next »

MCSE Sample Question Number : 1-10| 11-20| 21-30| 31-40| 41-50| 51-60| 61-70| 71-80| 81-90| 91-100| 101-110| 111-120| 121-130| 131-140| 141-150| 151-160
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.