Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
GRE Sample Questions » Verbal Section : Sentence Completions

GRE Sample Questions

Verbal Section : Sentence Completions

Directions:

Every sentence given below has one or may be two blanks; every blank point out that there is something that has been erased. Beneath the sentence are set of words or five options given. Select the particular word or set of words from every blank that perfectly fits the meaning of the sentence as a whole.

  1. Hoping to -- -- -- the clash, negotiators suggest a negotiation that they felt would be -- -- -- to both policies and legislation.
    1. Manage - Resolving
    2. Solve - Divisive
    3. Extend - Detrimental
    4. Resolve - Acceptable
    5. End - Likely

    Ans :D

  2. In spite of her age, she has a childish and -- -- -- sense of humor.
    1. Adolescent
    2. Trivial
    3. Mature
    4. Asinine
    5. Youthful

    Ans :D

  3. At the cutting edge of research, scientists are developing new sunscreens to protect people from harmful-- -- --
    1. UV rays
    2. Pollution
    3. Environment
    4. Atmosphere
    5. None of the above

    Ans :A

  4. Knowing Julian was outshined by many other performers, she knew she was pampering in a bit of -- -- -- when she speculated whether Julian was the supreme living performer ever.
    1. Hyperbole
    2. Injustice
    3. Understatement
    4. Irony
    5. Overemphasis

    Ans :B

  5. In spite of mixed effusion to the divergent, there is no required link between technical skill and humanism, and quite probably, there may be a little of a -- -- --between them.
    1. Dichotomy
    2. Congruity
    3. Reciprocity
    4. Union
    5. Generosity

    Ans :E

  6. Simply paying a judgment or tax won’t -- -- -- improve your credit score. It will however, start the clock ticking so that item will -- -- -- get removed.
    1. Likely- Eventually
    2. Possible- Finally
    3. Promising – Lastly
    4. Capable – Last of all
    5. Potentially – At last

    Ans :A

  7. Bankruptcy can offer a fresh start from debts it does not -- -- -- out the -- -- -- accounts that appeared on your report.
    1. Wash – Unique
    2. Wipe – Original
    3. Dab – Inventive
    4. Blob – Creative
    5. Splash – Artistic

    Ans :B

  8. Your credit cards however will be closed during the program so it will be -- -- -- you can get new loans.
    1. Similarly
    2. Likely
    3. Probably
    4. Unlikely
    5. Doubtful

    Ans :D

  9. There are lenders, though, that understand the value of credit counseling and will be willing to finance a loan once you have been -- -- -- paying on your program for -- -- -- one or two years, provided you meet their
    1. Profitably - Slightest
    2. Successfully - At least
    3. Beneficially – Least
    4. Usefully – Smallest amount
    5. None of the above

    Ans :B

  10. If you had joint accounts with -- -- -- who died, then you will be responsible for the bills
    1. Someone
    2. Any one
    3. Every one
    4. Everybody
    5. Each one

    Ans : A

GRE Sample Sentence Completiopns Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.