Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
GRE Sample Questions » Verbal Section : Sentence Completions

GRE Sample Questions

Verbal Section : Sentence Completions

  1. The master of the machine, it is true, lives at a -- -- -- from it where he cannot hear its noise or see its unsightly heaps of slag or smell it’s -- -- -- fumes.

    1. Distance – Noxious
    2. Aloofness – Deadly
    3. Coldness – Toxic
    4. Iciness – Noxious
    5. Frostiness – Injurious

    Ans :A

  2. David complains that his room is -- -- -- filled with tobacco smoke.
    1. Frequently
    2. Regularly
    3. Habitually
    4. Often
    5. Commonly

    Ans :D

  3. His hairs are cut too -- -- --. It -- -- -- that he has been given a hair cut for the army.
    1. Short – Seems
    2. Tiny - As if
    3. Little – Since
    4. Slight – When
    5. Minor – While

    Ans :A

  4. The -- -- -- percentage for admission to this course is 95%
    1. Initial
    2. Primary
    3. Starting
    4. Cut off
    5. Main

    Ans :D

  5. How did they -- -- --the flight for California?
    1. Board
    2. Took
    3. Went
    4. Taken
    5. Gone

    Ans :A

  6. How many persons were to be hanged to -- -- -- and how did they behave before their death?
    1. Decrease
    2. Death
    3. Murder
    4. Killed
    5. Demise

    Ans :B

  7. The islands -- -- -- rains for more than six or seven months
    1. Get
    2. Obtain
    3. Acquire
    4. Receive
    5. Got

    Ans :D

  8. Poetry and Philosophy take -- -- -- forms in the times of struggle for freedom or revolution.
    1. Recent
    2. Latest
    3. Fresh
    4. New
    5. Modern

    Ans :D

  9. The author’s mother died and his father -- -- -- lonely and sad.
    1. Experienced
    2. Feel
    3. Feeling
    4. Felt
    5. Touch

    Ans :D

  10. He didn’t feel the -- -- -- of his mother because his father was both father and mother to him.
    1. Lack
    2. Absence
    3. Need
    4. Want
    5. Requirement

    Ans :B

 || 

GRE Sample Sentence Completiopns Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.