Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
GRE Sample Questions » Verbal Section : Sentence Completions

GRE Sample Questions

Verbal Section : Sentence Completions

  1. The people wish to be rich not in order to -- -- -- luxury goods so much as to feel superior to their neighbors.

    1. Sell
    2. Buy
    3. Advertise
    4. Publicize
    5. Announce

    Ans :B

  2. The master -- -- -- naturally admires the machines because they will serve him sincerely. But he admires their look -- -- -- they are actually operated
    1. Quiet Before
    2. Bit Previous to
    3. Little Prior
    4. Slight Former
    5. Minor Past

    Ans :A

  3. The rich are -- -- -- fortunate than their neighbors or relations. This is their competitive -- -- -- over others.
    1. More Advantage
    2. Less Gain
    3. Little- Profit
    4. Slight Yield
    5. Small Expand

    Ans :A

  4. The state can provide some -- -- -- sport facilities to satisfy men inherit ant desire for -- -- -- and action.
    1. Daring Gratify
    2. Adventurous Thrill
    3. Bold Indulge
    4. Brave Spoil
    5. Heroic Ruin

    Ans :B

  5. The two other factors which play -- -- -- part in -- -- -- poverty is density of population and political condition.
    1. Major Increasing
    2. Chief Rising
    3. Principle Growing
    4. Main Budding
    5. Important Emergent

    Ans :A

  6. Machines demand regularity and they -- -- -- to be operated regularly and continually. But human emotions do not follow any set course and they are -- -- -- and spontaneous.
    1. Required Unequal
    2. Compulsory - Imbalanced
    3. Need irregular
    4. Vital Lopsided
    5. Obligatory Extreme

    Ans :C

  7. The -- -- -- praise given to a person who is a sincere tireless worker is that he has the qualities of a machine. He is -- -- --, punctual and accurate
    1. Highest Dependable
    2. Good Silly
    3. Bad Stupid
    4. Nice Brainless
    5. Polite Mindless

    Ans :A

  8. The art collector -- -- -- pleasure from the thought that others know how much he has spent on -- -- -- painting
    1. Attain Every
    2. Derives Each
    3. Accomplish All
    4. Achieve Everyone
    5. Do Everything

    Ans :B

  9. The author wants to -- -- -- those machines have the -- -- -- attraction for the young and the old alike
    1. Show Huge
    2. Explain Big
    3. Prove Great
    4. Establish Vast
    5. Found Immense

    Ans :C

  10. Machines are worshipped because they are beautiful, and valued because they -- -- -- power; they are hated because they are hideous and loathed because they -- -- -- slavery.
    1. Confer Impose
    2. Grant Impress
    3. Allowance Astonish
    4. Payment Daze
    5. Contribution - Stun

    Ans :A

 || 

GRE Sample Sentence Completiopns Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.