Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
GRE Sample Questions » Verbal Section : Sentence Completions

GRE Sample Questions

Verbal Section : Sentence Completions

  1. If you have an account that was charged off, it may show a balance -- -- -- it is paid or settled.

    1. Pending
    2. Unless
    3. Except
    4. If not
    5. Until

    Ans : E

  2. Don’t be pressured into paying those bills directly, -- -- -- if it will hurt your family financially
    1. Particularly
    2. Especially
    3. Mainly
    4. Mostly
    5. Typically

    Ans : B

  3. It’s feasible that during a bank merger or the sale of a few accounts, your account went to a latest lender and you just don’t -- -- -- the name of the latest lender.
    1. Recognize
    2. Distinguish
    3. Discern
    4. Discriminate
    5. Classify

    Ans :A

  4. If your bankruptcies may be reported for ten years from the date you filed, -- -- -- credit bureaus will remove chapter 13 bankruptcies seven years from the filling date.
    1. Minor
    2. Small
    3. Major
    4. Important
    5. Particular

    Ans :C

  5. The students have been complaining about the assigned novel, which is hard to -- -- --.
    1. Understand
    2. Remember
    3. Know
    4. Consider
    5. Believe

    Ans :A

  6. Some drugs are -- -- -- to children, and such medicines should be kept locked up.
    1. Useful
    2. Harmful
    3. Helpful
    4. Valuable
    5. Profitable

    Ans :B

  7. Physical needs are unsatisfied, they take first place, but when they are satisfied, emotions unconnected with them become -- -- -- in deciding whether a man is to be happy or unhappy.
    1. Significant
    2. Important
    3. Vital
    4. Main
    5. Major

    Ans :B

  8. Millions of people struggle for bare -- -- -- in every country and we don’t have -- -- -- medical facilities in this hospital.
    1. Existence – Adequate
    2. Life – Sufficient
    3. Living – Ample
    4. Livelihood – Plenty
    5. Existing – Plenty

    Ans :A

  9. The master tells the upset workers that machines have -- -- -- their earning, buying power and hence, happiness.
    1. Amplified
    2. Increased
    3. Enlarged
    4. Inflated
    5. Magnified

    Ans :B

  10. Workers who operate the machines in dark, dirty and noisy work places complain that the machine affect their health badly.
    1. Criticize – Distress
    2. Complain – Affect
    3. Condemn – Sorrow
    4. Attack – Grief
    5. Harass – Influence

    Ans :B

 || 

GRE Sample Sentence Completiopns Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.