Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
GRE Sample Questions » Verbal Sections : Antonyms

GRE Sample Questions

Verbal Section : Antonyms

Find the Antonyms of the following words.

  1. BAROQUE
    1. ornate
    2. simple
    3. universal
    4. dull
    5. boat like

    Ans : B


  2. MYOPIC
    1. sightless
    2. ethical
    3. visionary
    4. intuitive
    5. smooth

    Ans : C

  3. NASCENT
    1. faithful
    2. vanishing
    3. unnamed
    4. false
    5. reoccurring

    Ans : C

  4. LOLL
    1. explain exactly
    2. persist sturdily
    3. comply willingly
    4. notice incidentally
    5. move vigorously

    Ans : E

  5. TURBULENCE
    1. resistance
    2. quiet
    3. deliberation
    4. control
    5. coordination

    Ans : E

  6. BANAL
    1. disposed
    2. realistic
    3. elaborate
    4. compulsory
    5. impressive

    Ans : C

  7. GERMINAL
    1. clean
    2. planned
    3. fully urbanized
    4. primitive
    5. exempt

    Ans : D

  8. GASCONADE
    1. modesty
    2. clearness
    3. capture
    4. hygiene
    5. pretense

    Ans : A

  9. MIASMA
    1. situation
    2. summing up
    3. harmful fumes
    4. fragrant smell
    5. caring

    Ans : B

  10. OPPORTUNIST
    1. Man of attitude
    2. pessimist
    3. hatchling
    4. colleague
    5. enemy

    Ans : D

GRE Sample Antonyms Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.