Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
GRE Sample Questions » Verbal Sections : Antonyms

GRE Sample Questions

Verbal Section : Antonyms

Find the Antonyms of the following words.

  1. WAX
    1. Polish
    2. Shine
    3. Wane
    4. Enlarge
    5. Expand

    Ans : C


  2. VIRTUE
    1. Vice
    2. Good quality
    3. High merit
    4. Asset
    5. Quality

    Ans : A

  3. TIGHT
    1. Rigid
    2. Loose
    3. Fixed
    4. Stiff
    5. Inflexible

    Ans : B

  4. STRAIGHT
    1. Directly
    2. Without delay
    3. Crooked
    4. Immediately
    5. At once

    Ans : C

  5. SOUR
    1. Acid
    2. Tart
    3. Bitter
    4. Harsh
    5. Sweet

    Ans : E

  6. PURE
    1. Clean
    2. Impure
    3. Uncontaminated
    4. Sterilized
    5. Fresh

    Ans : B

  7. MAGNETIZE
    1. Demagnetize
    2. Draw
    3. Invite
    4. Pull towards you
    5. Attract

    Ans : A

  8. LAZY
    1. Indolent
    2. Idle
    3. Inactive
    4. Energetic
    5. Motionless

    Ans : D

  9. INHABITED
    1. Occupied
    2. Populated
    3. Engaged
    4. Uninhabited
    5. Settled

    Ans : D

  10. HERO
    1. Coward
    2. Super man
    3. Champion
    4. Victor
    5. Winner

    Ans : A

GRE Sample Antonyms Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.