Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
GRE Sample Questions » Verbal Sections : Antonyms

GRE Sample Questions

Verbal Section : Antonyms

Find the Antonyms of the following words.

  1. PRUDENT
    1. Careful
    2. Imprudent
    3. Sensible
    4. Practical
    5. Discreet

    Ans : B


  2. SCATTER
    1. Collect
    2. Disperse
    3. Spread out
    4. Distribute
    5. Allocate

    Ans : A

  3. SERIOUS
    1. Grave
    2. Sober
    3. Trivial
    4. Grim
    5. Stern

    Ans : C

  4. SECOND-HAND
    1. New
    2. Used
    3. Recycle
    4. Cast off
    5. Salvage

    Ans : A

  5. SOW
    1. Implant
    2. Scatter
    3. Drill
    4. Reap
    5. Insert

    Ans : D

  6. SPEAKER
    1. Listener
    2. Orator
    3. Spokesman
    4. Narrator
    5. Realtor

    Ans : A

  7. SUNNY
    1. Clear
    2. Bright
    3. Luminous
    4. Cloudy
    5. Vivid

    Ans : D

  8. TRANSPARENT
    1. Clear
    2. Visible
    3. See-through
    4. Apparent
    5. Opaque

    Ans : E

  9. VICTORY
    1. Triumph
    2. Defeat
    3. Success
    4. Achievement
    5. Accomplishment

    Ans : B

  10. Wisdom
    1. Folly
    2. Knowledge
    3. Perception
    4. Insight
    5. Understanding

    Ans : A

 || 

GRE Sample Antonyms Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.