Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Driving Test Sample Questions

  1. To help prevent collision with an animal you should:

    1. Scan the sides of the roadway ahead for animals.
    2. Watch for animal crossing signs.
    3. Be extra cautious at dusk and dawn.
    4. All of the above.

    Answer: D

  2. On wet roads you should be prepared to deal with:

    1. Hydroplaning.
    2. Loss of traction.
    3. Poor visibility.
    4. All of the above

    Answer: D

  3. If you begin to skid on black ice, what is the safest thing to do?

    1. Accelerate and steer in the direction you want to go.
    2. Brake and steer in the direction you want to go.
    3. Ease off the accelerator and steer to the side of the road.
    4. Ease off the accelerator and steer in the direction you want to go.

    Answer: D

  4. This sign means:

    1. Winding road ahead.
    2. Sharp curve ahead.
    3. Obstruction ahead.
    4. Detour.

    Answer: A

  5. This sign means:

    1. Do not enter.
    2. Merge.
    3. Allow approaching traffic at the cross street to go first.
    4. Slow down.

    Answer: C

  6. This sign means:

    1. No turns.
    2. No right turns.
    3. Detour.
    4. No U-turns.

    Answer: D

  7. When traveling in B.C. in the winter, it is a good idea to:

    1. Carry a shovel, sand or salt, and warning flares.
    2. Use snow tires and carry chains.
    3. Make sure that snow and frost are removed from all your windows before you start driving.
    4. All of the above.

    Answer: D

  8. The best reason for not using a cellphone while driving is:

    1. Your ability to see and hear hazards may be reduced.
    2. Your car battery may wear down.
    3. The reception may not be clear.
    4. It may be difficult to hold on to the phone while driving.

    Answer: A

  9. If your gas pedal sticks and you cannot pull it up with your shoe you should:

    1. Slam on the brakes.
    2. Pull up your emergency brake.
    3. Apply the brakes, look for an escape path, put the car in neutral and follow your escape path.
    4. Keep driving until you run out of gas.

    Answer: C

  10. If your tire blows while driving you should:

    1. Slam on the brakes, hold the wheel firmly, and pull over to the side of the road.
    2. Drive as fast as you can to the nearest service station.
    3. Take your foot off the gas, hold the wheel firmly, gently press on the brakes and steer in the direction you want to go; pull over as soon as you can.
    4. Stop immediately so that you donít ruin your tires even more.

    Answer: C

« Previous || Next »

Driving Test sample questions Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.