Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

Driving Test Sample Questions

  1. When are you permitted to pass in the oncoming lane?

    1. When there is a yellow double solid line in the center of the road.
    2. When there is a broken yellow line in the center of the road.
    3. When there is a broken white line in the center of the road.
    4. You should never pass in the oncoming lane.

    Answer: B

  2. You should never pass in the oncoming lane in which circumstances?

    1. On a curve.
    2. Near or at the crest of a hill.
    3. In an intersection.
    4. All of the above.

    Answer: D

  3. You may pass on the right when:

    1. You are on a two or more-laned roadway.
    2. A driver ahead of you is turning left, and it is safe to go around.
    3. There is a paved shoulder.
    4. A. and B. are correct

    Answer: D

  4. This sign means:

    1. Zoo ahead.
    2. Watch for deer ahead.
    3. Wildlife preserve ahead.
    4. Scenic drive.

    Answer: B

  5. This sign means:

    1. Two-way traffic.
    2. Road narrows ahead.
    3. Obstruction ahead.
    4. Divided highway ends ahead.

    Answer: D

  6. This sign means:

    1. Merging traffic ahead.
    2. Side road ahead.
    3. Obstruction ahead.
    4. Detour.

    Answer: A

  7. This sign means:

    1. Winding road ahead.
    2. Curve ahead.
    3. Right turn only.
    4. Detour.

    Answer: A

  8. This sign means:

    1. Stop.
    2. Slow down.
    3. Intersection ahead.
    4. Stop sign ahead.

    Answer: D

  9. When a school bus displays flashing red lights:

    1. You can pass on the left, as long as the bus is parked.
    2. You must stop if you are behind the bus, but you can continue if you are approaching from the opposite direction.
    3. You cannot pass the bus in either direction.
    4. You should slow down to the school zone speed limit.

    Answer: C

  10. Unless signs tell you otherwise, the speed limit in cities and towns is:

    1. 80 km/h
    2. 30 km/h
    3. 50 km/h
    4. 60 km/h

    Answer: C

« Previous || Next »

Driving Test sample questions Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.