Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

DMV Sample Questions » DMV Regular Driver Sample Questions

DMV Regular Driver (Class C License) Sample Questions

  1. You are about to make a left turn. You must signal continuously during the last ____ feet before the turn.
    1. 50
    2. 75
    3. 100

    Answer : C

  2. Which of the following statements about blind spots is true?
    1. They are eliminated if you have one outside mirror on each side of the vehicle.
    2. Large trucks have bigger blind spots than most passenger vehicles.
    3. Blind spots can be checked by looking in your rear view mirrors.

    Answer :B

  3. You have been involved in a minor traffic collision with a parked vehicle and you can't find the owner. You must:
    1. Leave a note on the vehicle.
    2. Report the accident without delay to the city police or, in unincorporated areas, to the CHP.
    3. Both of the above.

    Answer :C

  4. Unless otherwise posted the speed limit in a residential area is ____.
    1. 20 mph
    2. 25 mph
    3. 30 mph

    Answer :B

  5. You may legally block an intersection:
    1. When you entered the intersection on the green light.
    2. During rush hour traffic.
    3. Under no circumstances.

    Answer : C

  6. When parking uphill on a two-way street with no curb, your front wheels should be:
    1. Turned to the left (toward the street).
    2. Turned to the right (away from the street).
    3. Parallel with the pavement.

    Answer :B

  7. With a Class C drivers license a person may drive:
    1. A 3-axle vehicle if the Gross Vehicle Weight is less than 6,000 pounds.
    2. Any 3-axle vehicle regardless of the weight.
    3. A vehicle pulling two trailers.

    Answer :A

  8. To turn left from a multilane one-way street onto a one-way street, you should start your turn from:
    1. Any lane (as long as it is safe)
    2. The lane closest to the left curb
    3. The lane in the center of the road.

    Answer : B

  9. If you are involved in a traffic collision, you are required to complete and submit a written report (SR1) to the DMV:
    1. Only if you or the other driver is injured.
    2. If there is property damage in excess of $750 or if there are any injuries.
    3. Only if you are at fault.

    Answer :B

  10. Roadways are the most slippery:
    1. During a heavy downpour.
    2. After it has been raining for awhile.
    3. The first rain after a dry spell.

    Answer :C

« Previous || Next »
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.