Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

CCNA Sample Questions

640-801


Cisco Certified Network Associate (CCNA) includes wireless networking concepts, implementation of security threats, and concept of booting windows. These are some of the new areas that are included in the CCNA that includes the routing protocol such as Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP), VLANs, etc. This questionnaire section includes how to find and eliminate the bottlenecks, what is meant by memory optimization and performance monitoring. This will help you to know more about the performance tuning process as well as increase your knowledge with this related domain. Let us have a look at some of the multiple choice question related to performance issues of windows.

  1. Finding the resource that slows your system the most, speeding it up until something else has the highest impact on the speed, and then starting over by finding the new slowest resource is called as what?
    1. Performance tuning
    2. Performance monitoring
    3. Bottleneck
    4. None of the above

    Answer :A

  2. Slow memory limits the speed at which a processor can manipulate data, thus limiting the computer's processing performance to the speed at which the processor can access memory. If the memory can respond faster than the processor, then the processor is in what state?
    1. Performance tuning
    2. Bottleneck
    3. Optimization
    4. None of the above

    Answer :B

  3. What is term used for the hardware components that provide come quantifiable work capacity in the context of performance tuning and are loaded by the software processes?
    1. Bottlenecks
    2. Resources
    3. Monitors
    4. Processors

    Answer :B

  4. By what name are the software chains of execution that run concurrently to perform the functionality of a process within the address space of that process known as? They are also considered as the basic unit of division among processors in a multiprocessing environment.
    1. Load
    2. Resources
    3. Threads
    4. Processes

    Answer :C

  5. What is the term used for the measures that are taken to reduce the impact of bottleneck on performance? These measures include elimination of unnecessary loading, sharing loads across devices or finding ways to increase the speed of a resource.
    1. Threads
    2. Optimization
    3. Bottleneck
    4. Multiprocessors

    Answer :B

  6. Which of the following is an automatic performance optimization that is implemented by Windows NT?
    1. Avoiding physical memory fragmentation
    2. Swapping across multiple disks
    3. Prioritizing threads and processes
    4. All of the above

    Answer :D

  7. Which of the following statements are true with respect to multiprocessing?
    1. Multiprocessing divides the processing load across several microprocessors
    2. Symmetric multiprocessing is a technique in which the total processor load is split evenly among processors
    3. Asymmetric processing is a technique which splits the processing load on the basis of some non-load based metric
    4. All of the above

    Answer :D

  8. The system must have enough memory to store all the executing threads. If the amount of memory is insufficient, Windows NT uses a portion of the hard disk to simulate memory by swapping memory pages not currently in use to a special system file called as___________?
    1. Random access Memory (RAM)
    2. Threads
    3. Virtual memory swap file
    4. Pages

    Answer :C

  9. 91.Which of the following statements are correct?
    1. %Disk Time counter shows how much processor time is spent servicing disk requests
    2. Current Disk Queue Length shows how much data is waiting to be transferred to the disk
    3. Disk Byte/Second counter is turned on to show how fast your hard disks are transferring data
    4. All of the above

    Answer :D

  10. Which controllers essentially perform the same service as the stripe sets, but because they relieve the computing burden of stripe sets from the processor and add a memory cache dedicated to disk transfer, they can help relieve processor bottlenecks?
    1. RAID controllers
    2. Stripe sets
    3. Hard disk controllers
    4. Random access Memory (RAM)

    Answer :A

« Previous || Next »

CCNA Sample Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.