Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
CAT Sample Questions ›› Sentence Completions

Verbal Section : Sentence Completions

  1. In Sikkim, tourists can find most enthralling sights, sounds and approach. Sikkim is a nightmare that one can -- -- -- -- -- and take pleasure in, now that the region is open to all. It is a state covered in the mystery of isolation, and far away from the din and activity of the contemporary world.
    1. Appreciate
    2. Covered
    3. Open
    4. Away
    5. Contemporary

    Ans :A

  2. Darjeeling is thickly -- --- -- -- -- by woods due to heavy rain. It can be separated into three different zones Tropical zone.
      7
    1. Covered
    2. Thickly
    3. Woods
    4. Plant
    5. Bamboo

    Ans :A

  3. The first advertisement for ice cream in America came in the California in the year 1787 by confectioner named Philip Lenzi. The discovery of ice cream cones is however another story with a -- -- -- -- -- inventors claiming rights to the innovative thought.
    1. Claiming
    2. Range of
    3. Rights
    4. Innovative
    5. Thought

    Ans :B

  4. Eskimos have an extremely urbanized art and are trained carvers of woods and walrus tusks. Their dress is nearly or entirely made up of furs and they usually use sleds pulled by wolfs for -- -- -- -- -- in wintry weather, and skin-covering canoes or kayaks in hot season. They chase in little groups and are very independent and self-determining.
    1. Transportation
    2. Chase
    3. Nearly
    4. Groups
    5. Weather

    Ans :D

  5. Even when data says one on four US family own a cooler, many citizens are still unknown with the many of its -- -- -- -- -- and varieties they come in. In today's consumer-driven civilization, the essential cooler has been modified to meet every existence and every reason it could perhaps be put to.
    1. Characteristics
    2. Range
    3. Today
    4. Could
    5. Data

    Ans :C

  6. Seals and fishermen are rarely the best of friends. Fishermen say that seals harm their -- -- -- -- -- by consuming fish that they may catch. It is, on the other hand, not that easy. A lot of of the fish taken by seals are non profitable species or not of the right size and seals are not the only predators in this world.
    1. Business
    2. Right
    3. Size
    4. Species
    5. Predators

    Ans :A

  7. Tomato record has genesis traced back to the premature Aztecs around 600 A.D; therefore it is thought that the tomato is local to the Americas. It was not until about the 18th century that Europeans were set up to this fruit when the in the early hours explorers set sail to find out -- -- -- -- -- lands.
    1. New
    2. Fruit
    3. Land
    4. Early
    5. Hours

    Ans :A

  8. Suggestion to the Olive and Olive Oil have been recognized within the sophisticated world for a very lengthy time. For millennia, Olive Oil is just a foodstuff to the cultures of the Mediterranean -- -- -- -- --; it has also been remedial, mysterious, and the base of great prosperity and power.
    1. Within
    2. Olive
    3. Foodstuff
    4. District
    5. Remedial

    Ans :D

  9. The tamarind is local to Africa and developed wild all through the Sudan. It was -- -- -- -- -- into India a long ago, it has frequently been regarded as native there also. It is widely refined in humid areas of the world.
    1. Set up
    2. Refined
    3. Areas
    4. World
    5. Frequently

    Ans :A

  10. Bay leaves put in depth of taste to sauces and soups. There are two different varieties -- -- -- -- -- at The Spice House.
    1. Accessible
    2. Spice house
    3. Leaves
    4. Depth
    5. Soups

    Ans :A

« Previous || Next »

CAT Sample Sentence Completiopns Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.